Utánpótlás

UP! röpikörkép

Utánpótláskorú röplabdázóink is folytatták menetelésüket és számos szép eredményt értek el az elmúlt bajnoki hétvége során.

Női Extraliga

Csattanós válasz hazai pályán a bronzpárharcban

MÁV Előre Foxconn három szettben legyőzte a BRSE csapatát vasárnap este a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban, így kiegyenlített az Extraliga bronzérméért zajló párharcban. 

Férfi Extraliga

Szurkolói buszjárat indul Kaposvárra 

A MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata sorozatban másodszor küzdhet az Extraliga bajnoki címért. A döntő első mérkőzésére szurkolói buszjáratot indítunk Székesfehérvárról Kaposvárra. 

Női Extraliga

Fontos mérkőzés vár női csapatunkra 

Lukasz Przybylak lányai hazai pályán fogadják a Swietelsky-Békéscsabát április 14-én 17 órakor az Extraliga bronzmérkőzés második fordulójában. 

Női Extraliga

Hátrányba kerültünk a bronzmérkőzés első fordulójában 

A MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata nem bírt a Swietelsky-Békéscsabával az Extraliga bronzmérkőzés első összecsapásán. Az alföldiek 3-1-re múlták felül a fehérváriakat, így előnyből várhatják a vasárnapi mérkőzést.

Utánpótlás

UP! röpikörkép

Utánpótláskorú röplabdázóink is szép eredményeket értek el az előző bajnoki fordulóban.

Női Extraliga

Kezdődik a párharc a bajnoki éremért!

A MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata a Swietelsky-Békéscsaba ellen mérkőzik meg, klubtörténete során először az Extraliga harmadik helyéért. Az első összecsapásra április 9-én 18 órakor kerül sor Békéscsabán.