egyszazalek

Kérjük, ha tehetik továbbra is segítsenek bennünket adójuk 1 százalékával!
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Székesfehérvár
Adószámunk: 18487497-1-07
Bankszámlaszámunk: 
OTP Bank 11736006-21456918

Köszönjük az eddigi hozzájárulásukat munkánkhoz!

Kedves Szülők, Támogatóink, Szurkolóink!

Az alábbi bankszámlaszámra teljesíthetitek tagdíj befizetéseiteket:
OTP Bank 11736006-21456918
TAO támogatás

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1

Facebook-üzenőfalunk

A ZÁPOR ellen léptek pályára

180508 fehervar budapest bajnoksag

A röplabda-Budapest-bajnokság ifjúsági sorozatában szereplő fehérvári lányok 3-0-s vereséget szenvedtek a fővárosban. A vendéglátó ZÁPOR DSE a III. kerületben fogadta Tüdő Krisztina együttesét, és 17-re, 15-re valamint 14-re nyerte a szetteket.

Eredmény:
ZÁPOR DSE - Fésüs RA 3-0 (17, 15, 14)
Fésüs: Dékány K., Szilágyi J., Szilágyi N., Szabó Zs. B., Szenes E., Sárközi D., Szabó J. Edző: Tüdő Krisztina

Pádár Krisztián vendégeskedett a Felsővárosiban

180507 padar1

A magyar röplabda-válogatott oszlopos tagja, Pádár Krisztián látogatott tegnap a Felsővárosi Általános Iskolába. A vendégeskedés alkalmával Krisztián találkozott és beszélgetett a Fésüs Röplabda Akadémia fiatal növendékeivel, sőt még játszani is beállt a gyerekek közé. Bővebben...

Újvárosban egy szettre voltunk jók

3-1-s vereséget szenvedett a MÁV Előre SC a férfi röplabda NB I rájátszásában. Az 5-8. helyért küzdő csapatok találkozóján a házigazda Dunaferr SE nyolc ponttal nyerte az első játszmát, majd a másodikat kiélezett csatában és minimális különbséggel hozta. Ezután Németh Ödön tanítványai szépítettek, a negyedik felvonásban viszont ismét a hazaiak akarata érvényesült.

Férfi NB I, rájátszás az 5-8. helyért:
Dunaferr SE - MÁV Előre SC 3-1 (17, 28, -19, 17)
MÁV: Náhol G., Balogh P., Stefanovics K., Németh Zs., Neukum G., Kiss M. Csere: Nagy Á., Takács M. (liberó), Sziládi D., Szőke Z. Vezetőedző: Németh Ödön.

Németh Ödön vezetőedző: „Kiegyensúlyozott mérkőzés volt, ahol a második szett végjátéka döntőnek bizonyult. Három szettlabdánkkal sem tudtunk élni. A negyedik játékrészben sajnos a Dunaferr képes volt újítani, mi viszont nem tudtuk hozni, amit a Szolnok ellen igen. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!” 

Parkröplabdázni is lehetett

180501 mav majalis3

Ma rendezték a székesfehérvári sportmajálist, amelyen a város számos sportegyesülete megmutatta magát. Így tett a MÁV Előre SC és a Fésüs Röplabda Akadémia, továbbá az ARKSE kézilabdás vonala is. Bővebben...

Drámai végjátékban hazai siker!

180501 mav szolnok

Kétszer egyenlítettünk, végül pedig az ötödik szettben 8-3-ról fordítva legyőztük a Szolnokot  férfi röplabda NB I rájátszásában. A szurkolók hetedik emberként segítették a fiúkat.

MÁV Előre SC - Szolnoki Röplabda Akadémia 3-2 (-15, 19, -15, 19, 13)
MÁV: Náhol G., Damsits L., Németh Zs., Stefanovics K., Kiss M., Neukum G. Csere: Nagy Á. (liberó), Sziládi D., Szőke Z., Balogh P. Vezetőedző: Németh Ödön

Németh Ödön vezetőedző: „Az atmoszféra hatalmas volt, a hetedik játékos, vagyis a közönség sokat segített. A fiúk fejben nagyon ott voltak ma, ez kulcsfontosságúnak bizonyult. Az utolsó szettben a fordításhoz és a remek végjátékhoz ez is kellett. Ráadásul a padról beszállók is sokat tettek hozzá a mérkőzéshez.”

Már megvan a délutáni programod?

Keresd a MÁV Előre standját a városi majálison, a Bregyóban! Röplabda, strandkézi, asztalitenisz, sakk és természetesen rúdsport is! Utóbbi látványos bemutatója 16.05-kor kezdődik!

Találkozhatsz a MÁV Előre, a Fésüs Röplabda Akadémia és az ARKSE játékosaival, akikkel ki is próbálhatod kedvenc sportágadat!

Ne habozz, gyere és csatlakozz programjainkhoz!

VÁLTOZÁS!!!

A MÁV Előre SC-Szolnoki Röplabda Akadémia NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzés a Felsővárosi Általános Iskola tornacsarnokában (cím: 8000 Székesfehérvár, Koppány utca 2.) lesz megrendezve május 1-jén 16 órától.

Hajrá, MÁV Előre!

Röplabda „majális” az NB I rájátszásában is

Holnap, azaz május 1-jén a Szolnoki Röplabda Akadémia ellen lép pályára a MÁV Előre SC az NB I-es férfi bajnokság rájátszásában. A házigazda fehérvári alakulat az 5-8. helyért küzd nemzeti ünnepünkön. 

A két együttes az alapszakasz 20. fordulójában nagyon izgalmas mérkőzést vívott egymással, ugyancsak Székesfehérváron. Akkor az első két szettet megnyerte Németh Ödön csapata, azután viszont a vendégek egyenlítettek, majd a mindent eldöntő rövidített játszmában 15-12-re nyertek, 3-2-re hozva a bajnokit. 

A mostani találkozó a Felsővárosi iskola tornacsarnokában (8000 Székesfehérvár, Koppány utca 2.) lesz 16 órai kezdéssel. Minden röplabdabarátot várunk szeretettel, hogy élőben buzdítsák hetedik emberként a MÁV Előrét!

Röpizz velünk a majálison!

Várunk Téged is a Bretyóban május 1-jén, ahol a városi majálison belül kipróbálhatod a röplabda sportágat is!

180427 majalis

Kivívtuk a döntős szereplést!

180424 fra dontos fiuk

Második helyen zárta az országos mini bajnokság dunaújvárosi fordulóját a Fésüs Röplabda Akadémia fiúcsapata. Ezzel az eredménnyel bejutottak a srácok a kilenc csapatot számláló fináléba.

A torna végeredménye:
1. KESI-Vásárhelyi
2. Fésüs Röplabda Akadémia
3. Dunaferr SE
4. VRC Kazincbarcika
5. Szolnoki Röplabda Akadémia
6. Szegedi RSE
7. Hercules
8. PTE-PEAC

Az országos döntőbe jutott csapat kerete: Tóth Gábor, Tepszis Ákos, Solymosi Dávid, Zsoldos Péter, Székely Márton, Varga Dániel, Héninger Péter, Horváth Zsombor, Orosz Péter, Takács Péter. Edzők: Horváth Virág, Fésüs Irén.

Hatalmas gratulációs a gyerekeknek és az edzői stábnak!

Döntőben a gyerekek!

180423 fra ujvaros

Bejutott az országos gyermek bajnokság hatos döntőjébe a Fésüs Röplabda Akadémia fiúcsapata, miután a sümegi második elődöntőben mindhárom mérkőzését megnyerte. Gazsi Péter U15-ös korosztályú játékosai ráadásképpen egyetlen szettet sem veszítettek a játéknapon. 

Eredmények:
Fésüs Röplabda Akadémia - MAFC-Dunakanyar 3-0 (4, 13, 13)
Fésüs Röplabda Akadémia - Dág 3-0 (20, 20, 9)
Fésüs Röplabda Akadémia - Sümeg 3-0 (9, 4, 24)

A csapat tagjai: Tóth K., Hortobágyi V., Szentesi B., Kocsis B., Lukács B., Nagy A., Mayer G., Szávai K., Kacamakisz P., Németh M. Edző: Gazsi Péter.

Gazsi Péter edző: „Nagyon örülünk most, hiszen magabiztos játékkal és meggyőző fölénnyel sikerült kiharcolnunk a legjobb hatba kerülést.”

Interjú Kiss Marcival

170418 kiss marcell

Kiss Marcell a szezon közben csatlakozott régi-új igazolásként a székesfehérvári röplabdaklubhoz. A Kodolányiban nevelkedett center és átló dunaújvárosi kitérő után tért vissza a királyok városába, immáron a MÁV Előre együttesébe. A 19 esztendős ifjúsági, serdülő és junior magyar bajnok röplabdázó a közelmúltban nyilatkozott a fehervarvolley.hu-nak.

Minek köszönhető az, hogy újra Székesfehérváron játszol?
Örömmel fogadott a hír, hogy a volt csapatom feljutott az NB I-be, és mivel úgy adódtak a dolgaim, hazaigazoltam!

Milyen volt a Dunaferr-ben töltött időszak?
Az elején szuper érzés volt, hogy egy elsőosztályú együttesben röplabdázhatok. Úgy érzem, évről évre egyre jobban fejlődtem, ami Kelemen Istvánnak köszönhető. Sok sikerrel és élménnyel gazdagodtam Újvárosban.

Sorra nyerted a korosztályos bajnokságokat. Milyen szájízzel emlékszel vissza erre az időszakra?
Nagy örömmel emlékszem vissza az utánpótlás-bajnokságokra, leginkább a döntőkre, amelyekben felbecsülhetetlen élményekben volt részem.

Mennyire sikerült beilleszkedni a MÁV-ba?
Könnyedén ment a beilleszkedés, mert olyan játékosokkal kerültem össze, akiket ismertem már, meg akikkel elkezdtem annak idején röplabdázni Nagy Róbertnél.

Hogy látod, mi az erőssége ennek a csapatnak?
Nagyon jó a csapat összhangja, szerintem ez a legnagyobb erősség. A pályán mindenki megtesz mindent a győzelemért. Meccsről meccsre egyre jobban teljesít a gárda.

Mivel tudod leginkább segíteni a fehérvári alakulatot?
Bízom benne, hogy az NB I-es tapasztalatommal, amit a Dunaferrben szereztem, megfelelően tudok segíteni a csapatnak és a csapattársaimnak.

Mi a célod a MÁV Előrével, milyen eredménnyel lennél elégedett?
Szeretnék minél többet nyújtani a pályán és hozzájárulni ahhoz, hogy a bajnokságban a lehető legjobb helyezést érjük el.

Ezúttal a TF-et vették be

180416 fra bp bajnoksag

Újabb győzelmet könyvelhetett el a Fésüs Röplabda Akadémia Budapest-bajnokságban vitézkedő alakulata vasárnap. Az ifjúsági versenysorozat aktuális mérkőzésen a TF otthonában nyertek a fehérvári lányok.

Budapest-bajnokság, ifjúsági leány korosztály:
TF - Fésüs Röplabda Akadémia 0-3 (-8, -9, -11)
FRA: Sárközi D., Dékány K., Császár K., Szenes E., Juhász V., Szabó Zs. Edző: Tüdő Krisztina 

Az esélyesebb nyert

Három szettben maradt alul a MÁV Előre SC a MAFC-BME otthonában, az NB I-es férfi röplabda-bajnokság rájátszásában. Németh Ödön csapata szeretett volna egy jó mérkőzést játszani a fővárosiak ellen, de a második játékrészt leszámítva ezt nem sikerült megvalósítania.

NB I, rájátszás az 5-8. helyért:
MAFC-BME - MÁV Előre SC 3-0 (16, 22, 15)
MÁV: Balogh P., Németh Zs., Náhol G., Neukum G., Stefanovics K., Kiss M. Csere: Nagy Á., Takács M. (liberók), Damsits L., Szőke Z., Sziládi D. Vezetőedző: Németh Ödön.

Németh Ödön: „Enerváltan játszottunk, nem tartották be a fiúk a megbeszélt taktikai utasításokat, fejben nem voltak ott a pályán és fáradtnak is tűntek. Ennél sokkal jobb teljesítményre képesek.”