egyszazalek

Kérjük, ha tehetik továbbra is segítsenek bennünket adójuk 1 százalékával!
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Székesfehérvár
Adószámunk: 18487497-1-07
Bankszámlaszámunk: 
OTP Bank 11736006-21456918

Köszönjük az eddigi hozzájárulásukat munkánkhoz!

Kedves Szülők, Támogatóink, Szurkolóink!

Az alábbi bankszámlaszámra teljesíthetitek tagdíj befizetéseiteket:
OTP Bank 11736006-21456918
TAO támogatás

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1

Facebook-üzenőfalunk

OIB-forduló hazai környezetben

Ezen a hétvégén Székesfehérvár ad otthont az országos ifjúsági bajnokság soros fordulójának. A versenynap forgatókönyve IDE kattintva letölthető és megtekinthető.

100%-os mérleg a lányoknál

lanyok

Nem találtak legyőzőre a fehérvári lányok az országos gyermekbajnokság soros fordulójában. A Felsővárosi mindhárom találkozóján győzedelmeskedett.

Jó hétvégét zártak a székesfehérvári Felsővárosi leány röplabdázói. Fésűs Irén tanítványai 3:0 arányban legyőzték a Veszprém, a Szombathely, majd a Kaposvár együttesét is az OGYB-fordulóban. A fehérvári tornán szettveszteség nélkül záró Felsővárosi így csoportelsőként várhatja a következő játéknapot.

A csapat tagjai: Orosz Bianka, Berkó Vivien, Berkó Liliána, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Kiss Anna, Kovács Evelin, Cserék: Blázs Eszter, Barna Dorina, Nagy Anna. Bővebben...

XXI. RÖPLABDA MARKOVICS EMLÉKVERSENY

image008

SZUPER MINI-MINI-GYERMEK LEÁNY FIÚ TORNA

SZEGED, NOVEMBER 7-8-14.

SZUPER MINI LEÁNY - FIÚ: 25 CSAPAT

 1. VIDUX 1. SZEGED EDZŐ: DÁVID TIBOR
 2. HERCULES SE
 3. BONYHÁD
 4. VIDUX 2.
 5. NAGYBAJOM
 6. SZOLNOK 2.
 7. UTE 1.
 8. GÖDÖLLŐ 1.
 9. SZOLNOK 1.
 10. BESENYSZÖG
 11. KRA 1.
 12. BÉKÉSCSABAI RSE 1.
 13. TATABÁNYA
 14. SZEGEDI RSE 1.
 15. UTE 2.
 16. BRSE 2.
 17. GÖDÖLLŐ 2.
 18. UTE 3.
 19. BRSE 3.
 20. VIDUX 3.
 21. KRA 3.
 22. KRA 2.
 23. SZRSE 2.
 24. BRSE 5.
 25. BRSE 6.

KÜLÖNDÍJASOK: SOJNÓCZKY SÁRA VIDUX

BÁDER JÚLIA HERCULES

LOVÁSZ KINGA BONYHÁD

A LEGKISSEBBEKNÉL ÚJBÓL SZEGEDI SIKER SZÜLETETT, DE KIEMELKEDŐEN SZEREPELT A HERCULES SE ÉS BONYHÁD EGYÜTTESE , VALAMINT NAGYBAJOM ÉS SZOLNOK CSAPATA.

Bővebben...

Friss!

Csütörtökön Magyar Kupa mérkőzést játszunk a Felsővárosiban 19,30-kor, a Sümegi RE NBI-es csapatával.

Szépen csillogó ezüst a szegedi emlékversenyen

fotó 2 1

Az előzetes edzői elvárásokat túlszárnyalva, második helyezett lett a Felsővárosi a Markovics Elmékversenyen, a hétvégén. A szegedi rendezésű tornán a gyermek korosztályú röplabdásaink egészen a döntőig meneteltek.

A Vasast, a Gödöllőt és a Kecskemétet megelőzve megnyerték saját csoportjukat, majd a Nyíregyházán is túljutva a Békéscsabával kerültek szembe a döntőben. A csabaik ellen nem sikerült újabb sikert elérni, de a megszerzett ezüstérem így is nagyon szépen csillogott a székesfehérvári fiatalok nyakában.

A csapat tagjai: Berkó Liliána, Berkó Vivien, Kiss Anna, Orosz Bianka, Sziládi Viktória, Barna Dorina, Sötét Panna, Blázs Eszter, Kovács Evelin, Nagy Anna. Edző: Fésűs Irén. 

fotó 1 1

Kiemelkedő teljesítményű játékos: Berkó Liliána

fotó 1

A mini lány csapat a tizenkilencedik helyen zárt a több mint negyven indulót számláló mezőnyben.

A csapat tagjai: Virág Zsófia, Huszár Imola, Kósa Dorina, Szentmihályi Odett, Sötét Janka.

Gratulálunk az elért eredményekhez!

Ti jöttök? Jelentkezzetek még ma!

alba java

Az óév búcsúztatása idén sem maradhat el a röplabdabarátok számára! Immár tizenkettedik alkalommal rendezzük meg az Alba Java-DiAngelo Miksz Röplabda Kupát, melynek 2015. december 27-én és 28-án ad otthont a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola.

Természetesen nem marad el a verseny utáni vacsora és zenés mulatság sem, amely már nagy hagyománnyal bír mindazon röplabdások számára, akik visszatérő vendégei az Alba Javának.

Az alábbi linkre kattintva letölthető és megtekinthető az esemény versenykiírása, valamint nevezési lapja.

VERSENYKIÍRÁS ÉS NEVEZÉSI LAP

Várjuk jelentkezéseiteket, búcsúzzunk együtt egy jó hangulatú röplabdás előszilveszterrel az óévtől!

A lányok Szegeden, a fiúk Dágon játszanak a hétvégén

12184966 1220163608000715 7940409610695456486 o

Tovább folytatódnak az utánpótlás röplabdaversenyek az előttünk álló hétvégén. A Kodolányi-Felsővárosi csapatai közül a lányok Szegeden lesznek érdekeltek: szombaton és vasárnap Csongrád megye székhelyén tartják a Markovics Emlékversenyt. Ide mini és gyerek korosztályú együtteseink utaznak.

A fiúk Dágon lépnek pályára vasárnap. Az országos gyermek bajnokság (OGYB) soros fordulójában a Győr, a Pécs és a házigazda együttes lesz az ellenfele Nagy Róbert tanítványainak.

12189498 1220163254667417 8470481536977714682 o

Fiú junior csapatunk szintén szombaton röplabdázik, méghozzá az NB I-ben, Budapesten a MAFC-BME színeiben. Az ellenfél a Szolnoki Főiskola lesz.

Hajrá lányok, hajrá fiúk!

2015/2016 NB II lebonyolítás

Székesfehérvári részvétellel indul a férfi röplabda NB II-es bajnokság október végén. A királyok városát a Kodolányi FRKE képviseli, Felsővárosi Di Angelo néven. Összesen hat egyesület méretteti meg magát a 2015/16-os versenysorozatban. Húsz mérkőzést játszik majd minden egyes csapat, minderre tíz forduló biztosít lehetőséget. A bajnokság október 31-én kezdődik és májusban ér véget.

További részletek az alábbi linkekre kattintva megtekinthetők.

Lebonyolítás

Időpontok

A remek szereplés eredménye: kiemelt támogatás a MOB-tól

heraklesz logo-300x293 640x480

Minden korábbinál nagyobb támogatásban részesül a Kodolányi FRKE a Magyar Olimpiai Bizottságtól idén. Erről a napokban értesült a székesfehérvári egyesület. Az 1.1 millió forintnyi összeget azért kapta a Kodolányi, mert a Felsővárosi Általános Iskolával közösen végzett utánpótlás-nevelési programban (Héraklész) kiemelkedő eredményeket ért el az elmúlt szezonban.

Mint ismert, a 2014/15-ös tanévben valamennyi fehérvári csapat bejutott az országos döntőkbe. A lányok mezőnyében Fésűs Irén III. korcsoportos tanítványai megnyerték a diákolimpiát és az országos mini kupát. IV. korcsoportban pedig bronzérmesek lettek előbbi versenysorozatban. A fiúk is jól teljesítettek: Nagy Róbert röplabdás palántái negyedik helyen végeztek a diákolimpián és az országos gyerek bajnokságban (IV. kcs.), míg az eggyel fiatalabb korosztályban bronzérmet szereztek az országos mini kupán, és szintén negyedikek lettek a diákolimpia küzdelmeiben.

Ezúton is köszönjük a munkánk elismerését és támogatását!

A 2015/2016. évi Férfi Felnőtt NB II lebonyolítása

A Felnőtt Férfi NB II-be 6 csapat nevezett:

 • Kodolányi Főiskolai Röplabda Klub Egyesület
 • Somogyjádi Röplabda és Szabadidő Sportegyesület
 • Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete
 • Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület
 • SZTE EHÖK Sportegyesület
 • ZTE Röplabda Klub

A Versenybizottság a Versenykiírás alapján a következő lebonyolítási rendet határozza meg: Minden csapat minden csapattal 4 mérkőzést játszik (csapatonként 20 mérkőzés). A mérkőzéseket 3-csapatos tornákon (3 mérkőzés/torna, 2 mérkőzés/csapat/torna) játsszák le, tehát minden csapat 10 tornán vesz részt. A tornák egy naposak.


Tekintettel az adott esetben nagy utazási távolságokra, a tornák az érintett csapatok ÍRÁSOS beleegyezése esetén kétnaposak is lehetnek.


A játékvezetői költségtérítéseket (játékvezetői díj + utazási költségtérítés) a csapatok között egyenlő arányban megosztottan kell kifizetni. Kétnapos torna esetén a játékvezetők részére szállás és étkezés (vacsora + reggeli) biztosítandó, amelynek költségeit a rendező csapat állja (kivéve, ha ÍRÁSBAN más megegyezés születik).

A teljes lebonyolítási kiírás itt megtekinthető (pdf) >>>