egyszazalek

Kérjük, ha tehetik továbbra is segítsenek bennünket adójuk 1 százalékával!
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Székesfehérvár
Adószámunk: 18487497-1-07
Bankszámlaszámunk: 
OTP Bank 11736006-21456918

Köszönjük az eddigi hozzájárulásukat munkánkhoz!

Kedves Szülők, Támogatóink, Szurkolóink!

Az alábbi bankszámlaszámra teljesíthetitek tagdíj befizetéseiteket:
OTP Bank 11736006-21456918
TAO támogatás

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1

Facebook-üzenőfalunk

Hétvégi programunk

Március 7-8-án Szegeden veszünk részt tornán mini (11-12 évesek) és gyermek (13-14 évesek) lány csapatainkkal.
 
Szeged Kupa

A fiúk mini (11-12 évesek) korosztályban szerepelnek szombaton, a serdülők pedig OSB (15-16 évesek) fordulón lépnek pályára március 8-án vasárnap, Kaposváron.
 
 

Az Alba Java nyerte a megyei mixfordulót

A Fejér Megyei Mix röplabda bajnokság első fordulójában az alábbi végeredmény született:

1. Alba Java
2. Dunakanyar SE
3. Felsőváros Masita lány
4. Sziv Klub

Minden csapatnak köszönjük a részvételt és reméljük, hogy a foglakozás elérte a célját!

Háromból kettő Újvárosban

Az országos gyermek bajnokság (13-14 évesek) soros fordulóját rendezték Dunaújvárosban a hétvégén. A Felsővárosi Masita a fiúk mezőnyében volt érdekelt. 
 
Eredmények:
Felsőváros Masita - Dunaferr SE 3-0
Felsőváros Masita - KESI 0-3
Felsőváros Masita - Dabronc 3-0

Ezzel a két győzelemmel a csoport második helyén áll a Felsővárosi Masita. Amennyiben a következő fordulóban is hasonló eredmények születnek, úgy az OGYB hatos döntőjébe juthat a gárda.
 
A csapat tagjai: Takács Milán, Szőke Zoltán, Damsits László, Monos Gergő, Hogenádler Erik, Szűcs Ramund, Sziládi Dominik, Arató Kristóf, Nagy Ádám.

Két trófea rövid időn belül

Kifejezetten jól alakulnak a dolgok lány röplabdásaink háza táján. Fésűs Irén gyermek korosztályú tanítványai már a második kupájukat nyerték meg idén. Bővebben...

Hétvégi program

Az előttünk álló hétvégén (2015. február 28-án) farsangi kupa lesz Tatabányán a gyermek (13-14) és mini (11-12) lány korosztályban.

VERSENYKIÍRÁS

Március vasárnap 1-én OGYB (13-14) fordulón játszanak a fiúk Dunaújvárosban.

VERSENYKIÍRÁS

Szintén március 1-én a Fejér megyei röplabda-bajnokság mix fordulóját rendezzük Székesfehérváron, a Felsővárosi Általános Iskolában.

2015 mix masodik fordulo

Alulmaradtunk Zalaegerszegen

Az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban szereplő együttesünk Zalaegerszegen lépett pályára a hétvégén, dupla forduló keretében. Mindkét összecsapáson a házigazdák bizonyultak jobbnak, így kétszer 3-0-val hozták a párharcot.

Kaposváron játszottunk a hétvégén

roak kupa csapatkepA kaposvári RÖAK Kupán vettünk részt a hétvégén, gyermek korosztályban. A somogyi megyeszékhelyen rendezett utánpótlás tornán négy együttes vett részt. 

Ezen a versenyen csak szettrablásra jutott a Felsővárosi Masita erejéből.

Eredményeink:
Felsővárosi Masita - RÖAK 0-2
Felsővárosi Masita - KESI Vásárhelyi 1-2
Felsővárosi Masita - KESI Arany 1-2

Végeredmény:
1. RÖAK (Kiss Máté)
2. KESI Arany (Füri Balázs)
3. KESI Vásárhelyi (Orosz Richárd)
4. Felsővárosi Masita (Damsits László)

A csapat tagjai: (felső sor balról a képen) Hogenadler E., Szőke Z., Damsits L., Takács M., (alsó sor) Sziládi D., Nagy Á., Szűcs R.

Gyászolunk

horvath karoly

Mély fájdalommal búcsúzunk Horváth Károlytól, az Alba Line Röplabda Klub alapítójától és támogatójától. Karcsi nem „csak” Támogató, alapító, és a székesfehérvári röplabdasport segítője volt, hanem minden helyi röplabdás BARÁTJA is.

Együtt volt velünk mérkőzéseken, mikor vesztettünk, és velünk volt, amikor veretlenül megnyertük az NB II-es felnőtt férfi bajnokságot, s feljutottunk az NB I-be. Végig szurkolta a döntőt Dorogon. Végig izgulta a Magyar Kupa szerepléseinket, amikor a Dunaferr SE ellen sikerült egy szettet elvenni, és még sorolhatnám a sok együtt átélt nagy csatákat, melyek után hetekig ez volt a sztori, mindenkinek újságolta és mérhetetlenül boldog volt. Függetlenül a meccs eredményétől és a csapat tabellán elfoglalt helyétől.

Amikor beállt közénk játszani, büszkék voltunk, hogy olyan elnökünk van, aki ténylegesen szereti űzni e remek sportágat. Számos olyan közösségi programra is velünk tartott, ahol nem csupán röplabdáról volt szó, hanem baráti beszélgetésekről, emberi kapcsolatokról. 

Az utánpótlás csapatainkra mindig nagyon büszke volt: „ez a legfontosabb, ezt sose hagyjuk abba!” figyelmeztetett folyamatosan.

Karcsi! Sosem feledem szavaid, amit állandóan mondtál, mikor az irodádban ültünk és beszélgettünk: „Nem az a fontos, hogy mit tud, hanem, hogy milyen ember.”

Isten Veled drága Barátunk!

Nagy Róbert elnökhelyettes, Kodolányi FRKE

Szombathelyen vendégszerepeltünk

Bronzérmes helyen zárt a fehérvári gyermek lány röplabdacsapat a Szombathelyen rendezett tornán, az előző hétvégén. Ebben a kategóriában nyolc csapat versengett.

A mini korosztályban nem sikerült ilyen fényesül szerepelni a lányoknak: a Felsővárosi a 13. helyen végzett.

Nagy Róbert: "Sok hasznos és szoros mérkőzést játszottak, és a fiatalabb játékosok is szépen beilleszkedtek a csapatba. A fiúk a minik versenyében 3. és 5. helyen végeztek, és itt is nagyon fontos, hogy két fiatal játékos is bemutatkozott a 2-es csapatban."

Fehérvári siker a megyebajnokságban

A Felsővárosi Masita 1-es számú csapata nyerte a Fejér Megyei Férfi Röplabda Bajnokság hétvégi játéknapját. A 2. fordulóban nem tudott részt venni a Dunaferr, mert az országos diákolimpia döntőjét rendezték a VI. korcsoport számára ezzel egy időben. Bővebben...