Alulmaradtunk Zalaegerszegen

Az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban szereplő együttesünk Zalaegerszegen lépett pályára a hétvégén, dupla forduló keretében. Mindkét összecsapáson a házigazdák bizonyultak jobbnak, így kétszer 3-0-val hozták a párharcot.

Kaposváron játszottunk a hétvégén

roak kupa csapatkepA kaposvári RÖAK Kupán vettünk részt a hétvégén, gyermek korosztályban. A somogyi megyeszékhelyen rendezett utánpótlás tornán négy együttes vett részt. 

Ezen a versenyen csak szettrablásra jutott a Felsővárosi Masita erejéből.

Eredményeink:
Felsővárosi Masita - RÖAK 0-2
Felsővárosi Masita - KESI Vásárhelyi 1-2
Felsővárosi Masita - KESI Arany 1-2

Végeredmény:
1. RÖAK (Kiss Máté)
2. KESI Arany (Füri Balázs)
3. KESI Vásárhelyi (Orosz Richárd)
4. Felsővárosi Masita (Damsits László)

A csapat tagjai: (felső sor balról a képen) Hogenadler E., Szőke Z., Damsits L., Takács M., (alsó sor) Sziládi D., Nagy Á., Szűcs R.

Gyászolunk

horvath karoly

Mély fájdalommal búcsúzunk Horváth Károlytól, az Alba Line Röplabda Klub alapítójától és támogatójától. Karcsi nem „csak” Támogató, alapító, és a székesfehérvári röplabdasport segítője volt, hanem minden helyi röplabdás BARÁTJA is.

Együtt volt velünk mérkőzéseken, mikor vesztettünk, és velünk volt, amikor veretlenül megnyertük az NB II-es felnőtt férfi bajnokságot, s feljutottunk az NB I-be. Végig szurkolta a döntőt Dorogon. Végig izgulta a Magyar Kupa szerepléseinket, amikor a Dunaferr SE ellen sikerült egy szettet elvenni, és még sorolhatnám a sok együtt átélt nagy csatákat, melyek után hetekig ez volt a sztori, mindenkinek újságolta és mérhetetlenül boldog volt. Függetlenül a meccs eredményétől és a csapat tabellán elfoglalt helyétől.

Amikor beállt közénk játszani, büszkék voltunk, hogy olyan elnökünk van, aki ténylegesen szereti űzni e remek sportágat. Számos olyan közösségi programra is velünk tartott, ahol nem csupán röplabdáról volt szó, hanem baráti beszélgetésekről, emberi kapcsolatokról. 

Az utánpótlás csapatainkra mindig nagyon büszke volt: „ez a legfontosabb, ezt sose hagyjuk abba!” figyelmeztetett folyamatosan.

Karcsi! Sosem feledem szavaid, amit állandóan mondtál, mikor az irodádban ültünk és beszélgettünk: „Nem az a fontos, hogy mit tud, hanem, hogy milyen ember.”

Isten Veled drága Barátunk!

Nagy Róbert elnökhelyettes, Kodolányi FRKE

Szombathelyen vendégszerepeltünk

Bronzérmes helyen zárt a fehérvári gyermek lány röplabdacsapat a Szombathelyen rendezett tornán, az előző hétvégén. Ebben a kategóriában nyolc csapat versengett.

A mini korosztályban nem sikerült ilyen fényesül szerepelni a lányoknak: a Felsővárosi a 13. helyen végzett.

Nagy Róbert: "Sok hasznos és szoros mérkőzést játszottak, és a fiatalabb játékosok is szépen beilleszkedtek a csapatba. A fiúk a minik versenyében 3. és 5. helyen végeztek, és itt is nagyon fontos, hogy két fiatal játékos is bemutatkozott a 2-es csapatban."

Fehérvári siker a megyebajnokságban

A Felsővárosi Masita 1-es számú csapata nyerte a Fejér Megyei Férfi Röplabda Bajnokság hétvégi játéknapját. A 2. fordulóban nem tudott részt venni a Dunaferr, mert az országos diákolimpia döntőjét rendezték a VI. korcsoport számára ezzel egy időben. Bővebben...

Farsangi tornát rendezünk szombaton

Szombaton Farsangi Mini Fiú Kupát rendezünk Székesfehérváron. A 10-12 évesek korosztályának rendezendő versenyen résztvevő csapatok: Dabronc, Kecskemét Vásárhelyi, Kecskemét Arany, Felsővárosi Masita (lány és fiú 2-2 csapat), Szent István Király Ált Isk Szfvár.

Program:

2015farsangikupa

Háromból három az OIK-fordulóban

Bár még csak a tapasztalatszerzés a célja a Felsővárosi Masitának a Dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Kupában, mindhárom mérkőzését megnyerte a vasárnap rendezett alapszakasz-tornán.

Bővebben...

Győzelem a Szolnok ellen a hétvégi OGYB-fordulóban

A Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság hétvégi játéknapján Szolnokon vendégszerepelt a Felsővárosi Masita. A szombati tornán a házigazdákat 3-0-ra sikerült legyőzni, a Debrecentől azonban 3-1 arányban kikapott a fehérvári egyesület. Bővebben...

Szombaton OGYB, vasárnap OIK

Az előttünk álló hétvégén tovább folytatódnak a különböző korosztályú röplabda-bajnokságok. Szombaton Szolnokon tartják a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság soros fordulóját, míg vasárnap a Dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Kupa alapszakaszának résztvevői csatároznak Budapesten. Előbbin a BIRSE, a DEAC, a DVSI-Dunaferr SE, a Szolnoki FRKSI és a Felsővárosi Masita, utóbbin a MALÉV SC, a Vegyész RC Kazincbarcika, a ZTE Röplabda Klub, továbbá a Felsővárosi Masita lép pályára.

Az alábbi linkekre kattintva megtekinthetőek a két verseny lebonyolításai.

OGYB-forduló Szolnokon

OIK-forduló Budapesten

Bravúros pontszerzés hiányos kerettel

Az influenzajárványt is le kellett győznie a Felsővárosi Masitának az elmúlt hétvégén, mivel ennek okán csupán hat játékossal tudott kiállni a csapat a hazai rendezésű OSB-fordulóban. A serdülőbajnokság elődöntőjének első felvonásán a Runkil, a Szombathely és a Kaposvár volt érdekelt a házigazdák mellett.

A megtizedelt játékoskerettel felálló Fehérvár nem kis bravúrt végrehajtva legyőzte 3-1-re a szombathelyieket, így megmaradt az esélye, hogy az országos elődöntő második fordulójában, március 8-án kvalifikálja magát a döntőbe. A tornát a kaposváriak nyerték.

A csapat tagjai: Nagy Kristóf, Damsits László, Takács Milán, Monos Gergő, Szűcs Rajmund, Sziládi Dominik.

OSB fiú Szfvár 20150125 001

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1
TAO támogatás

Facebook-üzenőfalunk