100%-os mérleg a lányoknál

Nem találtak legyőzőre a fehérvári lányok az országos gyermekbajnokság soros fordulójában. A Felsővárosi mindhárom találkozóján győzedelmeskedett.

Jó hétvégét zártak a székesfehérvári Felsővárosi leány röplabdázói. Fésűs Irén tanítványai 3:0 arányban legyőzték a Veszprém, a Szombathely, majd a Kaposvár együttesét is az OGYB-fordulóban. A fehérvári tornán szettveszteség nélkül záró Felsővárosi így csoportelsőként várhatja a következő játéknapot.

A csapat tagjai: Orosz Bianka, Berkó Vivien, Berkó Liliána, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Kiss Anna, Kovács Evelin, Cserék: Blázs Eszter, Barna Dorina, Nagy Anna.

A fiú serdülőbajnokság ugyancsak székesfehérvári fordulójában az alábbi eredmények születtek:

Felsővárosi – Dunaferr SE 0:3

Felsővárosi – Debrecen EAC 3:1

Felsővárosi – Kazincbarcika 3:0

A csapat tagjai: Damsits László, Nagy Ákos, Szőke Zoltán, Sebők Árpád, Kiss Dániel, Takács Milán, Nagy Ádám, Szűcs Rajmund.

fiuk

Pénteken a legkisebbek – a szupermini korosztály – játszottak a Felsővárosi Őszi Szupermini Kupán. “Összesen hét csapat részvételével játszottunk, helyenként igen színvonalas, szoros mérkőzéseket. Ezen a tornán a játék volt a fontos és nem az eredmény, így mindenki aranyérmet és Wrigley’s rágót kapott jutalmul Remek röplabdás délután volt.” – összegezte a látottakat Nagy Róbert szervező.

szupermini

Tetszett? oszd meg!