Továbbjutottak a serdülő fiúk!

Második helyen zárt a középszakaszban a Fésüs Röplabda Akadémia és bejutott az ország legjobb tizenkét csapata közé. A Buzek László férfi Országos Serdülő Bajnokság (OSB) aktuális játéknapján egy győzelmet és egy vereséget számlált Gazsi Péter gárdája.

A középszakasz 2. fordulójának a székesfehérvári Jáky iskola volt a házigazdája szombaton. A vendéglátó FRA először a DSE 1 ellen lépett pályára, de nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát és 3:0-ra kikapott. A RÖAK Kaposvárt azonban már legyőzték a nap zárásaként, így 50%-os fehérvári mérleggel zárult a torna. A középszakasz korábbi, 1. fordulójában még mindkét ellenféltől kikapott a Fésüs Röplabda Akadémia, vagyis a mostani teljesítmény egyértelműen javuló tendenciát mutatott. A torna harmadik mérkőzésén a Dunaújváros a RÖAK ellen megszerezte második győzelmét is.

Férfi OSB középszakasz, 2. forduló
DSE Röplabda Akadémia 1 – Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár 3:0 (14, 11, 19)
RÖAK Kaposvár – DSE Röplabda Akadémia 1 0:3 (-13, -13, -21)
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár – RÖAK Kaposvár 3:0 (18, 19, 15)

Az FRA kerete: Nagy András, Mayer G., Kocsis B., Szentesi B., Nagy Ádám, Tóth K., Hortobágyi V., Pataki B., Balogh B., Kerék K., Lukács B. Vezetőedző: Gazsi Péter.

Gazsi Péter: „A papírformának megfelelően alakult a torna, az elvárt játékot hozták a játékosaim. Örülök, hogy Mayer Gergőt már éles helyzetben is használhatjuk. Gratulálok!”

Tetszett? oszd meg!