Egyéb

Kiélezett meccs a MAFC ellen

A szezon egyik legizgalmasabb mérkőzését játszotta a hazai pályán szerepelt MÁV Előre SC a MAFC-BME ellen, a férfi NB I A csoportjának 3. fordulójában. Guzmics Richárdék az első szettet megnyerték, a találkozót azonban nem tudták.

Hírek

Egerszegen nyertek a fiúk

Azután, hogy a lányok tegnap mindkét mérkőzésüket megnyerték az országos ifjúsági bajnokságban, ma a fiúk teljesítettek hasonlóan. A Fésüs Röplabda Akadémia Zalaegerszegen nem talált legyőzőre.

Hírek

Az ifik győztek Kaposváron

Két mérkőzésen lépett pályára a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár U19-es női csapata Kaposváron. Az OIB-fordulón egyetlen játszmában sem tudták legyőzni Fésüs Irén játékosait.

Hírek

Sima vereség Kaposváron

Nem tudta megnehezíteni a hazai együttes dolgát a Fésüs Röplabda Akadémia, az NB II Nyugati csoportjának pénteki fordulójában.

Hírek

Hétvégi programajánló

Az előttünk álló hosszú hétvégén pályára lép mindkét felnőtt együttesünk, továbbá az utánpótlásunk is. Mától hétfőig hét mérkőzésen bizonyíthatnak játékosaink.

Hírek

Továbbjutás a Magyar Kupában

A nyolcaddöntő második mérkőzését is megnyerte a MÁV Előre férfi csapata a Sümegi RE ellen, a röplabda Magyar Kupában. Az első találkozón aratott 3:1-es hazai sikert követően ma este idegenben, 3:0-ra nyertek Németh Ödön tanítványai.

Hírek

A lányoknak nem ment

A fiúk mellett a lányok is pályára léptek az országos serdülő korosztályú bajnokságban a hétvégén. A kecskeméti tornán két mérkőzést játszottak, de nem tudtak nyerni. Fodor Gábor vezetőedző csapata előbb a Szegedi RSE ellen vesztett 3:1-ra, majd ugyanilyen arányban kapott ki a PENTA Gödöllőtől is. OSB, eredmények: Szegedi RSE-1 – Fésüs Röplabda Akadémia 3:1 (11, 24, -11, 7) Fésüs Röplabda Akadémia – PENTA Gödöllői RC 1:3 (-12, -8, 20, -11) Az FRA kerete: Sárközi, Szabó Zs., Dékány, Rostási-Szabó, Szilágyi, Dávid, Szabó Zs. B. Edző: Fodor Gábor

Hírek

Hibátlanul az OSB-ben

Háromból hármat nyert a Fésüs Röplabda Akadémia a fiú országos serdülő bajnokság veszprémi állomásán. A fehérvári együttes még szettet sem vesztett a játéknapon. Sorrendben a házigazda VRK-Sport Kft., a Sümeg-Dabronc és a Csepel RC SE ellen is győzelmet ünnepelhettek Gazsi Péter fiai a Buzek László nevével fémjelzett U17-es korosztályú sorozatban. 

Hírek

Öt játszmában maradtunk alul

A SZESE Győr otthonában maradt alul a Fésüs Röplabda Akadémia a férfi NB II Nyugati csoportjának soros fordulójában. Gazsi Péter U21-es csapatából több alapember is hiányzott, akik ezzel egyidőben az országos serdülő bajnokságban arattak győzelmeket.

IMG 20181007 170026 01
Hírek

Győzelem a második fordulóban

3:0-s sikert aratott a MÁV Előre SC a SZESE Győr otthonában az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság második játéknapján. Németh Ödön együttese ezzel két mérkőzés után egy győzelmet és egy vereséget számlán az NB I A csoportjában.

következő események

okt 2018
2018. október 22. hétfő 19:00 - 22:00
Női NB II.
1.MCM-Diamant U21 – MÁV ELŐRE SC

2018. október 27. szombat 15:00 - 18:00
Női NB II.
MÁV ELŐRE SC – VESC

2018. október 28. vasárnap 11:00 - 14:00
Férfi NB II.
Felsővárosi Fésüs RAF – SÜMEG-DABRONC

2018. október 28. vasárnap 16:00 - 19:00
Férfi NB I.
MÁV ELŐRE SC – PTE-PEAC

nov 2018
2018. november 3. szombat 17:00 - 20:00
Női NB II.
SZESE Győr – MÁV ELŐRE SC

Támogatóink