Hírek

Továbbjutás felemás mérleggel

Egyet nyert, egyet vesztett a Fésüs Röplabda Akadémia fiúcsapata az országos ifjúsági bajnokság hazai tornáján. Gazsi Péter játékosai továbbjutottak a csoportból.

Hírek

Riválisokat vertünk

Továbbra is őrzi veretlenségét a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár a leány U19-es bajnokságban. Fésüs Irén gárdája három mérkőzést nyert tegnap. 

NB I.

Hozta a kötelezőt a MÁV Előre

Magabiztos győzelmet aratott a MÁV Előre SC 2019 első bajnoki mérkőzésén, hazai pályán. Az NB I Liga alapszakaszának első fordulójában, három játszmában múlta felül a vendég SZESE Győrt.

NB I.

Vasárnap folytatódik a bajnokság

Néhány hetes szünet után újra pályára lép a MÁV Előre SC a férfi röplabda NB I-ben. A bajnokság második körének nyitányán a SZESE Győr látogat Székesfehérvárra vasárnap.

NB II.

Győzelem Sümegen

Sikerrel kezdte 2019-et a Fésüs Röplabda Akadémia a férfi NB II-ben. Gazsi Péter alakulata három játszmában múlta felül a Sümeget, idegenben.

Alba Java Mikszröpi Kupa

Címet védett a Dallas, a Senior Team is győzött

Az extra kategóriában tavaly is első Dallas győzelmével zárult a jubileumi, XV. Alba Java „Mikszröpi” Kupa. A normál ágon a Senior Team nyerte 2018 utolsó versenyét.

NB II.

Vereség a Kaposvártól

Hazai pályán maradt alul a Felsővárosi Fésüs RA Fehérvár a jóval esélyesebb Fino Kaposvárral szemben, az NB II 11. fordulójában.

Hírek

Hazai pályán búcsúztattuk 2018-at

Nem alakult jól az első játékrész a hazai pályán szerepelt MÁV Előrének, amely nem tudta felvenni a versenyt a vendégek határozott és eredményes támadásaival. A VRCK nagy fölénnyel, 25:10-re hozta a szettet.

NB II.

Egerszegen nyertünk az NB II-ben

3:1-re nyert idegenben a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár az NB II 10. fordulójában. A sorozat nyugati csoportjában Zalaegerszegről hozták el a bajnoki pontokat a fiúk. 

NB I.

Három szettben kikaptunk a Vegyésztől

Az esélyesebb nyerte a VRCK-MÁV Előre találkozót a férfi röplabda NB I “A” csoportjának ötödik játéknapjáról elmaradt mérkőzésen. A vendéglátó kazincbarcikaiak ellen nem tudott szettet nyerni Németh Ödön legénysége. 

NB II.

Szép búcsú 2018-tól

Megszerezte tizenegyedik bajnoki győzelmét is a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Az év utolsó összecsapásán Tatán nyertek a Fésüs-lányok. 

Hírek

3:0 a Gödöllő ellen

Három szettben nyert a Fésüs Röplabda Akadémia a Gödöllő ellen az NB II-es férfi röplabda-bajnokság soros fordulójában. Guzmics Richárd együttese ezzel a találkozóval is a korosztályos bajnoki döntőkre készült. 

Támogassa egyesületünket!

Ha szeretné adományával támogatni egyesületünket vagy sportolói hozzájárulást fizetne be, bankszámlaszámunk: 11736006-21456918
Köszönjük!

következő események

jan 2019
2019. január 26. szombat 16:30
Férfi NB I.
Dunaferr SE – MÁV Előre SC

2019. január 26. szombat 18:00
Női NB II.
MÁV ELŐRE SC – VESC

feb 2019
2019. február 3. vasárnap 16:00
Férfi NB I.
MÁV Előre SC – PTE-PEAC

2019. február 8. péntek 19:00
Női NB II.
RÖAK KAPOSVÁR – MÁV ELŐRE SC

2019. február 9. szombat 15:00

MÁV ELŐRE SC – SZoESE

Támogatóink