A férfiak idegenben, a nők itthon játszanak a kaposváriakkal

A férfi röplabda Extraliga 9. fordulójában a FINO Kaposvár vendége lesz a MÁV Előre SC-Foxconn pénteken. A női élvonal hatodik, szombati játéknapján pedig a Kaposvári NRC-t fogadja a MÁV Előre SC-ST Solar.

A férficsapat kaposvári mérkőzése előtt a vendéglátó második, a vendégcsapat ötödik a tabellán. Az idei szezonban egyszer már összecsapott egymással a két gárda, a székesfehérvári találkozón 3-2-re nyert a FINO, de egy pontot így is szerzett a MÁV Előre a rekordbajnok ellen.

„A kaposvári meccset nagyon várom, azon is van a fő hangsúly a heti felkészülésben. Régóta, folyamatosan dolgozunk a srácokkal és a stábbal, úgyhogy bízom benne, hogy ennek a sok munkának az eredményét meg tudjuk mutatni idegenben” – nyilatkozta Boa Szabolcs, a MÁV Előre röplabdázója.

2022. 11. 25., péntek, 18:00, városi sportcsarnok, Kaposvár
Férfi Extraliga alapszakasz 9. forduló
FINO Kaposvár – MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE kattintva elérhető.

Élő eredménykövetés ITT.

Szombaton a női pontvadászatban hatodik helyen álló MÁV Előre SC-ST Solar, az ötödik Kaposvári NRC-t látja vendégül a királyok városában. A férfiakkal ellentétben ez a két csapat még nem találkozott egymással ebben az idényben.

„Szerintem nagyon kemény meccs lesz a Kaposvár elleni. A felkészülés során játszottunk ellenük öt szettet és úgy gondolom, azonos szintet képviselünk. De jobban kell koncentrálnunk a játékunkra. Lépésről lépésre fejlődünk, amit a Balatonfüred elleni óriási csatánk is mutatott” – árulta el előzetes gondolatait Elvita Dolotova, a MÁV Előre lett válogatott feladója.

2022. 11. 26., szombat, 18:30, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
Női Extraliga alapszakasz 6. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar – KNRC

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!