A második szoros volt

Vereséget szenvedtünk a férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőjének ma esti első felvonásán, Kazincbarcikán. Daniel Oravec gárdája három játszmában győzött le minket.

Az első szettet simán hozták 25-12-re a hazaiak, ekkor nem igazán tudtunk játékban felnőni az ellenfélhez. A második játszmában viszont az utolsó pillanatokig partiban voltunk. Ennek ellenére a Barcika nyert 25-23-ra. A harmadik felvonásban tizennyolc pontot sikerült szereznünk, ellenben a vendéglátó huszonöt egységével, így végül 3-0-ra nyert az érezhetően erősebb játékoskerettel rendelkező Vegyész Kazincbarcika. 

Eredmény:
Vegyész RC Kazincbarcika – MÁV Előre SC 3-0 (12, 23, 18)
MÁV: Tóth A., Stefanovics K., Halász K., Balogh P., Németh Zs., Neukum G. Cserék: Nagy Á. (liberó), Takács M. Vezetőedző: Németh Ödön.

„Az első szettben mintha a buszban lettünk volna, de aztán megnyugodtak a srácok, és elkezdtek játszani. A második és a harmadik szett is rendben volt, utóbbiban sok nyitást rontottunk, ezért nem lehetett szorosabb. Nekünk azonban nem a Vegyészt kell megverni, de tapasztalatszerzésnek mindenképpen jó volt ez a meccs, és a srácok megmutatták, tudnak ők is röplabdázni.” – nyilatkozta Németh Ödön vezetőedző a mérkőzést követően, a barcikai együttes hivatalos honlapjának.

A felek egy hét múlva ismét összecsapnak: a székesfehérvári visszavágót csütörtökön rendezik, a továbbjutó pedig ott lesz a Magyar Kupa 2017/2018. évi kiírásának 2. fordulójában, egyben a legjobb nyolc alakulat között.

Tetszett? oszd meg!