A saját nevelésű Borostyán Fanni is követi a csapatot az Extraligába

A MÁV Előre SC-ST Solar női röplabdacsapatának saját nevelésű játékosa, Borostyán Fanni az NB I-ben élen végző, s így az Extraligába feljutó keret tagja lesz a következő idényben is.

A mindössze 17 esztendős liberó pályafutását eddig egyetlen klub fémjelezte, ez pedig nem más, mint a székesfehérvári MÁV Előre. A női felnőttcsapatban is bizonyított röplabdázó meghosszabbította szerződését, mivel a szakvezetés az új idényben is számít a szolgálataira.

„Pozitívan éltem meg a szezon végét, mivel egyre több sikerélményben volt részünk, ezáltal a csapategység is megerősödött. Nagyon örülök, hogy a továbbiakban is számítanak rám, hiszen én itt kezdtem el röplabdázni és itt is szerettem volna folytatni, illetve az új csapattársakat is nagyon megkedveltem. Mindenképp magabiztosan kezdjük az új szezont, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kitűzött céljainkat teljesíteni tudjuk. Az egyéni célom a szezonra, hogy mind mentálisan, mind fizikálisan fejlődjek, és tudom, hogy ennél a klubnál minden adott, hogy ez teljesüljön.” – árulta el Borostyán Fanni a fehervarvolley.hu-nak.

Ahogy többek között Csabai Szonja kapcsán is megemlítettük, a felnőttcsapat egy része remek szezont zárt legutóbb a fiatalok mezőnyében is. Borostyán Fanni szintén részese volt annak a 21 év alatti gárdának, amely kvalifikálta magát az országos fináléba, és amely hatodik helyen zárta a sorozatot. „Az U21-es döntőben sok nehézséggel kellett szembenéznünk, mivel hiányos kerettel tudtunk elutazni, de csapatszinten sikerült összekovácsolódnunk és a nehéz pillanatokban is egymásért küzdöttünk” – nyilatkozta a MÁV liberója.

További sok sikert kívánunk, Fanni!

Tetszett? oszd meg!