Argentin feladóval erősítettünk

Tomás Dileo személyében dél-amerikai feladót igazolt a MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabdacsapata. A magyar szurkolók számára ismerős lehet a játékos, hiszen Szegedről érkezett a királyok városába.

A 27 éves röplabdázó korábban nyert argentin kupát és ezüstérmes volt a dél-amerikai klubcsapatok bajnokságában. A balkezes feladó az elmúlt két szezont hazánkban, az alföldi városban töltötte, ezt megelőzően pedig hazája mellett Görögországban is légióskodott.

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a MÁV Előréhez. Nagyon ambíciózus a klub és fontos számomra, hogy legyenek célok, amelyekért küzdhetünk. Nagyon izgatottan várom, hogy pályára léphessek és százszázalékig segítsem a csapatot mindenben, amire csak szüksége van. A legtöbb srácot ismerem, mert játszottam már ellenük, de most más lesz a kapcsolatunk, hiszen egymásért és közös sikerekért szállunk harcba. Már nagyon várom, hogy a székesfehérvári közönség előtt játszhassak, mert azt mondják, nagyon szenvedélyesek a szurkolók, ami passzol az én argentin személyiségemhez. Irány egy remek szezon felé, hajrá, MÁV Előre” — nyilatkozta Tomás Dileo.

Köszöntünk, Tomás és sok sikert kívánunk!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Tetszett? oszd meg!