Az esélyes Pénzügyőr nyerte a tornánkat

Az előzetes várakozásnak megfelelően a Pénzügyőr SE veretlenül végzett első helyen a XX. Horváth Károly Emléktornán. A székesfehérvári rendezésű felkészülési viadalon a házigazda negyedik lett.

Két napon át játszottak röplabdamérkőzéseket a Jáky József Szakközépiskola tornacsarnokában a 2020/2021-es szezonra készülő felnőtt férfi klubok. A papírformának megfelelően a budapesti Pénzügyőr SE szetveszteség nélkül, a házigada MÁV Előre-BERICAP, a DEAC, a Komárno helyett beugrott Sümegi RE és a Dág KSE ellen is 3:0-ra nyerve zárta a tornát. Második helyen a Debreceni EAC, harmadikon a DÁG KSE, negyediken a MÁV Előre-BERICAP, ötödiken a Sümegi RE végzett.

Eredmények (a mérkőzéseket három szettig játszották):
Szombat:
MÁV Előre-BERICAP – Dág KSE 1:2
Pénzügyőr SE – Sümegi RE 3:0
MÁV Előre-BERICAP – DEAC 1:2
Dág KSE – Pénzügyőr SE 0:3
DEAC – Sümegi RE 3:0
Vasárnap:
DEAC – Dág KSE 2:1
Pénzügyőr SE – MÁV Előre-BERICAP 3:0
Dág KSE – Sümegi RE 3:0
Pénzügyőr SE – DEAC 3:0
MÁV Előre-BERICAP – Sümegi RE 3:0

A XX. Horváth Károly Emléktorna végeredménye:
1. Pénzügyőr SE
2. DEAC
3. Dág KSE
4. MÁV Előre-BERICAP
5. Sümegi RE

Gelencsér Balázs vezetőedző, MÁV Előre-BERICAP: A torna alapvetően nagyon jól szolgálta a felkészülést. Ebben az esetben nem az eredmény volt a legfontosabb, de örülök, hogy nálunk magasabban jegyzett csapatok ellen is szoros meccseket tudtunk játszani. Minden játékosnak lehetőséget tudtam adni, kipróbáltunk többféle csapatszerkezetet, így nagyon hasznosnak ítélem az elmúlt két napot. A következő két hétben természetesen lesz bőven dolgunk, hogy a hibákat, amiket láttam, kijavítsuk, illetve ez az időszak már a finomhangolásé.”

Tetszett? oszd meg!