Az Európa-liga-győztes és francia bajnok Pallag Ágnes is minket erősít az új idényben

Közel egy évtized után hazatér a 29 éves szélső ütő és a MÁV Előre SC-Foxconn színeiben röplabdázik a 2023/2024-es szezonban. 

Pallag Ágnes karrierje Békéscsabán kezdődött, amellyel magyar bajnoki és kupa-bronzérmes lett, majd kipróbálta magát a finn, a belga, a francia és a német ligában, továbbá szerepelt a Bajnokok Ligájában és a CEV Kupában is. Klubcsapataival tíz alkalommal zárt érmes pozícióban a jelentősebb versenysorozatokat illetően: francia bajnok, belga Szuperkupa-győztes, a finn és a belga bajnokságban ezüst-, a németben bronzérmet szerzett. Belgiumban a legjobb szélső ütőnek is megválasztották. A magyar nemzeti csapattal 2015-ben megnyerte az Európa-ligát és több Európa-bajnokságon, illetve a World Grand Prix-n is képviselte hazánkat.

„A döntésemben mindenféleképpen közrejátszott Lukasz személye, illetve a klub által felvázolt jövőkép is. De legnagyobb hatással mégis a családom és a szeretteim közelsége volt. Célokról előzetesen nem igazán szeretnék beszélni, viszont bízom benne, hogy kemény munkával képesek leszünk majd meglepő eredményeket elérni” — nyilatkozta honlapunknak Pallag Ágnes.

Üdv, Ági a MÁV Előrében, és sok sikert kívánunk! 

Tetszett? oszd meg!