Európa-liga-győztes azeri válogatott feladóval erősítettünk

A MÁV Előre SC-ST Solar Extraligás női röplabdacsapatában folytatja pályafutását Shafagat Alishanova. Az azerbajdzsáni válogatott feladója Görögországból igazolt a királyok városába.

Újabb válogatott feladóval erősödött Nagy Fanni vezetőedző gárdája, miután az azeri nemzeti csapat 31 éves, rutinos röplabdázója, Shafagat Alishanova is az Extraliga-újonc MÁV Előrét választotta profi pályafutása következő állomásának. Alishanova hazája több csapata mellett legutóbb Görögországban röplabdázott, előtte Lengyelországban és a szintén magyar Jászberényben is légióskodott. Azerbajdzsáni bajnoki címek mellett Európa-liga-siker és Európa-bajnoki negyedik helyezés is szerepel a feladó eredménylajstromán.

„Nagyon örülök, hogy aláírhattam a szerződésem a MÁV Előre SC-ST Solarral. Ez egy új tapasztalat lesz számomra egy új csapattal. Elsődleges célunk, hogy jól szerepeljünk a magyar bajnokságban. Azt gondolom, hogy együtt ez sikerülni is fog.” – nyilatkozta a fehervarvolley-nak a székesfehérvári klub új igazolása.

Köszöntük, Shafagat a MÁV Előrében, és sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!