Bajnokokat köszöntöttek

Nagyon sikeres szezont zárt a székesfehérvári röplabdasport. A hagyományos évzáró rendezvényen köszöntötték a bajnokokat, évet értékeltek és bemutatták a jövő évtől NB I-es férfi csapatot.

A Felsőváros leány csapatai három korosztályban is bajnokok lettek idén. Fésüs Irén tanítványai a mini, a gyerek és a serdülő korosztályban is országos bajnoki címet szereztek, ezzel is igazolva a kiemelkedő utánpótlásképzést. A legnagyobbak a következő bajnokságban elindulnak az NB II-ben.

A fiúk a másodosztályú junior bajnokságot nyerték meg úgy, hogy az utolsó fordulóban minden ellenfelüket magabiztosan múlták felül. A részben erre az együttesre támaszkodó felnőtt gárda második helyen végzett az NB II-ben. Érdekesség, hogy az ifjúsági, a junior és a felnőtt csapatot is Gazsi Péter vezetőedző irányította, aki nagyszerű munkát végezve kihozta a játékosokból a maximumot.

A székesfehérvári Felsővárosi iskolában tartott köszöntés és évzáró alkalmával bemutatták a 2017/2018-as bajnokságban már az NB I-ben szereplő férfi alakulat új edzőjét, Németh Ödönt, és négy új játékosát: a fehérvári nevelésű, magyar bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes Tóth Andrást és a szintén fehérvári Balogh Pétert, valamint Náhol Gergőt és Németh Zsoltot. A gárda MÁV Előre néven lesz tagja az élvonal mezőnyének.

Tetszett? oszd meg!