Bejutottunk a nyolcaddöntőbe

A MÁV Előre-Bericap kettős győzelemmel, simán jutott a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé, miután csütörtök este három szettben másodszor is legyőzte a Kispest SE-t.

Jurij Melnyicsuk együttese a két héttel ezelőtti első felvonást szettveszteség nélkül hozta Budapesten, így kedvező helyzetből várhatta a folytatást hazai pályán. Ennek megfelelő magabiztossággal sikerült nyerni a visszavágón is, hiszen a Videoton Oktatási Központban sem tudott szettet nyerni a Kispest: az első két játékrészt egyaránt 25-17-re, a befejező etapot pedig 25-18-ra húzták be Sebestyén Flóráék.

A MÁV Előre-Bericap a legjobb tizenhat között az extraligás Fatum Nyíregyházával küzdhet meg a negyeddöntőbe jutásért.

Női röplabda Magyar Kupa selejtező, 2. mérkőzés
Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár. Vezette: Selega, Hegedüs
MÁV Előre-Bericap – Kispest SE 3:0 (17, 17, 18)
A MÁV Előre-Bericap kerete: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss, Szilágyi. Csere: Kovács (liberó), Csabai, Sebestyén, Sántosi-Tóth. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Fontos volt, hogy tudtuk játszani a saját játékunkat és ezzel megszereztük a továbbjutást a második szett megnyerésével. A harmadik játszmában lehetőséget biztosítottam a kevesebbet játszó játékosoknak és így sikerült nyernünk 3:0-ra. Gratulálok!”

Tetszett? oszd meg!