Bemutatkozik Hizsnyai-Zolnai Vanda

25 éves, balkezes átló vagyok és Debrecenből származom. Férjemmel Székesfehérvárra költöztünk a közelmúltban, munka miatt. Fésüs Irénről sok jót hallottam korábban, például, hogy milyen jó edző, és mivel itt éltünk a városban, megkerestem.

Augusztus óta edzem a lányokkal, akik nagyon befogadóak és hihetetlenül ügyesek. Szeretem az edzéseket és remélem, hogy tudok még ennyi idősen is fejlődni.

Ami a pályafutásom korábbi szakaszait illeti, Szombathy Andrásnál kezdtem Debrecenben, az Eötvös DSE-nél, amellyel 2012/2013-ban bronzérmesek lettünk az NB II-ben. Majd átjelentkeztem egy pesti egyetemre, így játszottam az UTE, az MTK Budapest, a Budaörsi DSE és a TF színeiben. A TF-en kaptam a legtöbb játéklehetőséget, a csapattal pedig 11. helyezést értünk el az NB I-ben. 2018-ban Nagy Krisztánál strandröplabdáztam, amely érzésem szerint hozzájárult a fejlődésemhez. Emellett az Eötvös DSE-ben szerepelve megnyertük a 2018/2019-es szezont az NB II Keleti csoportban, s feljutottunk az NB I-be. A budaörsi osztályozó tornán láttam először a fehérvári lányokat játszani.

Tetszett? oszd meg!