Bemutatkozik Kaposi Tamás

1998-ban kezdtem el röplabdázni Sümegen édesanyám, Kaposi Józsefné által. Nagyon hamar megszerettem ezt a sportágat, de ezen kívül fociztam, kosaraztam, kézilabdáztam és teniszeztem is.

A sümegi egyesület utánpótlás korosztályaival számos elismerést értünk el, de a legnagyobb renomét 2006-tól 2009-ig sikerült megszerezni a Dunaújváros csapatával, ahol többszörös magyar bajnok és utánpótlás válogatott lettem. A legjobb nemzetközi eredményeim a 2009-es Európa-bajnokságon 11. és a MEVZA tornákon elért 1. és 3. helyezés. A 2009/2010-es szezonban visszatértem nevelő egyesületemhez az NB I-be. Sok tapasztalatot szereztem ez alatt az idő alatt és ezt az edzői munkám során is kamatoztatni tudtam.

Edzőként a legnagyobb sikereket a 2016/2017-es szezonban értem el, ahol a gyermek csapatom magyar bajnoki címet nyert, valamint a IV. korcsoportos diákolimpián aratott 2. és a strandröplabda diákolimpián elért 1. és 2. helyezés is a kiemelkedő eredmények közé tartozik.

Azért igazoltam Székesfehérvárra, mert megfelelő körülményeket tudnak biztosítani a fejlődésem érdekében. Karrieremnek meghatározó pontja az idei év, mert bizonyítani szeretnék, hogy itt is kulcsfontosságú szerepet tudok betölteni.

Maximalista vagyok magammal szemben, tehát mindent megteszek a siker érdekében. Az idei évben jó esélyünk van arra, hogy az extraligába kerülhessen a csapat.

Tetszett? oszd meg!