Boa Szabolcs és Kholman Norbert a válogatottban

Meghívott kapott a magyar férfi röplabda-válogatottba NB I-es csapatunk, a MÁV Előre SC-Foxconn két alapembere, Kholman Norbert és Boa Szabolcs. A center és a feladó átló a december 16. és 22. közötti, érdi összetartás alkalmával csatlakozik a nemzeti együtteshez.

„Kicsit meglepő érzés volt, amikor mondta az edzőm, hogy megyek a válogatottba, de örültem is a hírnek. Szeretnék bizonyítani mind a jövendőbeli csapattársaknak, mind magamnak és remélem, hogy sok dologban tudom majd segíteni őket. Nem lesznek ismeretlenek a játékosok, mert a nagy részük volt már csapattársam más klubban, vagy az utánpótlás válogatottban.” – nyilatkozta a meghívás kapcsán Kholman Norbert, a MÁV centere.

„Bízom benne, hogy rászolgáltam a válogatott meghívóra. Már nagyon várom az összetartást, megpróbálom a legjobbat adni és remélem, hogy ez eredményre vezet.” – tette hozzá Boa Szabolcs.

A tervek szerint a Koch Róbert szövetségi kapitány által irányított nemzeti csapat december 21-én és 22-én a román válogatottal edzőmérkőzést játszik.

Tetszett? oszd meg!