Budaörsön szakadt meg a szenzációs sorozat

Több mint egy év után szenvedett vereséget bajnoki mérkőzésen a MÁV Előre-BERICAP. A női röplabda NB I Liga alapszakaszának 7. fordulójában a Budaörsi DSE vendégeként maradt alul 3:1-re Fésüs Irén gárdája.

Négyből három nagyon szoros szettet vívott egymással a Budaörs és a Fehérvár szombaton, előbbi pályaválasztásával. Ha csak a jegyzőkönyvet nézzük, akkor kijelethető, hogy leginkább az első szettért volt kár MÁV-szemszögből, abban ugyanis nagy fölénnyel, 25:11-re nyert a vendéglátó. A másodikban már korántsem volt ennyire egyszerű a helyzet, a véghajrát Berkó Lilienék bírták jobban is 25:23-as sikerrel egyenlítettek. A harmadik játékrészben megint a hazaiak kerültek előnybe, de ezúttal is nüanszok döntöttek: a BDSE 26:24-re nyert. A negyedik felvonás sem különbözött sokban az előző kettőtől, legalábbis ami a kiélezett utolsó perceket illeti. Azonban fehérvári egyenlítés helyett ismét Fekete Krisztina együttese győzött minimális különbséggel, 25:23-ra, amivel 3:1-re megnyerte a találkozót, megszakítva ezzel a MÁV harmincegy bajnokin át tartó parádés veretlenségi szériáját.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 7. forduló:
Budaörsi DSE – MÁV Előre-BERICAP 3:1 (11, -23, 24, 23)
MÁV: Borostyán F., Budai V., Martinez I., Berkó V., Zolnai V., Sziládi V. Busa S., Petri I., Berkó L., Szabó L., Orosz B., Kovács E. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A mostani vereséggel a MÁV Előre-BERICAP visszacsúszott az NB I Liga tabelláján a második helyre. A hetedik forduló után a balatonfüredi Szent Benedek átvette a vezetést, előnye egy pont.

Tetszett? oszd meg!