Büszkék lehetünk

Nem sokkal maradt le a dobogóról a Felsővárosi az Országos Mini Kupa szombati döntőjében. A 11-12 éves korosztályú fiúknak rendezett budapesti versenyen tizenegy csapat indult.

A csoportküzdelmek során a Pénzügyőr SE és a Dunaferr SE ellen is 2-0-ra nyert Nagy Róbert gárdája. Ezután a kaposvári RÖAK ellen ugyanilyen arányban alulmaradt, a 4-6. helyért zajló párharcokban viszont újabb két győzelmet aratott. Végül negyedik helyezettek lettek a székesfehérvári fiatalok.

“A nap első két meccsén egy picit könnyedebb győzelmeket arattunk, így viszont nem tudtunk kellően felpörögni a Kaposvár elleni sorsdöntő mérkőzésre. Sajnos ki is kaptunk és mint később kiderült, ez az egyetlen vereség elég volt ahhoz, hogy végül nem szerezhettünk érmet. Ennek ellenére az ország negyedik legjobb klubjának ivallhatjuk magunkat ebben a korosztályban, ami remek érzés! Szerencsétlen helyzet volt az idei OMK-n, hogy szervezői döntés következtében valamennyi mérkőzésen 4:4-rő indult a pontszámítás.” – értékelt Nagy Róbert vezetőedző.

A csapat tagjai: Nagy András, Lukács Bence, Szentesi Bálint, Kocsis Barnabás, Tóth Kristóf, Németh Martin, Tóth Gábor, Tepszis Ákos, Kaczamakisz Petrosz. Vezetőedző: Nagy Róbert.

Gratulálunk az elért eredményhez és további sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!