Csabai Szonja egy szinttel feljebb is megmutatná, mennyire tudnak egymásért küzdeni

Második idényét kezdi meg a MÁV Előre SC-ST Solarnál Csabai Szonja. A Jászberénytől tavaly igazolt röplabdázó képességeire az Extraligában is számít a szakmai stáb.

A centerjátékos más csapattársaihoz hasonlóan a felnőtt és a 21 év alatti csapat sikereiből is kivette a részét a 2021/2022-es idényben. Csabai Szonja az októberben rajtoló új szezonban szeretne ponterősebb játékot nyújtani, de megmutatná azt is, hogyan tudnak egymásért küzdeni a társakkal.

„Elképesztő volt, hogy feljutottunk, nagyon örültünk neki és a tavalyi szezonban megtanultunk a végsőkig küzdeni. Örülök, hogy az egyesület bizalmat szavazott nekem az Extraligában is, szeretnék idén helytállni és bebizonyítani, hogy ott a helyem. Az egész csapat nagyon motivált, hiszen az Extraligában való szereplés nagy lehetőség számunkra. Egyénileg szeretnék stabilabban játszani és támadójátékban ponterősebbnek lenni. Csapatszinten természetesen célunk a bennmaradás.” – nyilatkozta honlapunknak a center. „Szerintem egy jó lezárása volt az U21-es döntő a tavalyi szezonnak, mert foghíjas csapatként képesek voltunk helytállni, és megtanultunk igazán egymásért küzdeni, melyet szeretnénk idén kamatoztatni” – tette hozzá Csabai Szonja, a korosztályos döntőben szereplés kapcsán.

További sok sikert kívánunk, Szonja!

Tetszett? oszd meg!