Csak megszorongatni sikerült a házigazdát

Két mérkőzést játszott a Buzek László Országos Serdülő Bajnokságban az ÉDRA-MÁV Előre U17-es fiú korosztálya, amely előbb kiélezett mérkőzésen kapott ki 3:2-re a házigazda Dág KSE-től, majd az éllovas Kecskeméti ESI ellen három játszmában maradt alul.

Buzek László Országos Serdülőbajnokság, U17, I. osztály, alapszakasz
Dág KSE – MÁV Előre SC 3:2 (12, -21, 17, -20, 9)
MÁV Előre SC – KESI 0:3 (-20, -17, -11)

A MÁV Előre SC kerete: Sturm, Takács P., Sebestyén G., Madácsi, Tepszis, Bandi B., Pásti, Zsoldos, Tálos P., Orosz P. Vezetőedző: Csizmadi András

Csizmadi András, vezetőedző: “Az első mérkőzésen sajnos az első szettben nem a legerősebb összeállításban küldtem pályára a csapatot. Ez egyértelműen edzői hiba volt. Nem működött a nyitásfogadásunk, így sok esélyünk nem volt. A második játszmától sikerült rendezni a sorokat és egy nagyon jó hangulatú mérkőzést sikerült játszanunk, ahol sajnos 3:2-re alulmaradtunk.Gratulálok a Dágnak. Mi egyelőre lyukasak vagyunk center poszton, de ezen tovább dolgozunk. A második mérkőzésen sajnos nem tudtunk a legerősebb felállásban játszani. Egy nagyon jó Kecskemét ellen úgy gondolom, hogy két szetten keresztül szépen tartottuk magunkat. Sajnos nem hittük el, hogy szettet is nyerhetünk, a harmadik játszmára pedig elfáradtunk. Gratulálok a Kecskemétnek!”

Tetszett? oszd meg!