Dávid Zoltánnal tovább a sikeres úton

A MÁV Előre SC-Foxconn Extraliga-ezüstérmes felnőttcsapata továbbra is Dávid Zoltán vezetőedzővel vág neki a hazai bajnokságnak és kupának, továbbá sporttörténelmet írva a nemzetközi porondnak.

Dávid Zoltán már az NB I-es menetelésnek is részese volt két éve, melynek végén első lett a férficsapat és feljutott az Extraligába. Oda, ahol újoncként az elmúlt szezon legnagyobb meglepetését okozva egészen a bajnoki fináléig jutott, s végül ezüstérmes lett. Ezzel az 1909-ben alapított MÁV Előre SC eddigi legnagyobb röplabdás sikerét érte el.

„Amikor az ember lejátsza az utolsó meccsét a szezonban, a következő napon már azon gondolkodik, hogy legyen a jövő. Természetesen a második helyezés ellenére sikerként könyvelem el azt, amit véghez vittünk a fiúkkal, az NB I-ből egészen az Extraliga-döntőbe jutásig. Két évnyi kemény munka áll e mögött. Egy percig sem gondolkodtam, hogy netán máshol folytatnám a munkát. Szeretek itt dolgozni, szeretném a fiúkkal együtt megélni az első nemzetközi meccseket és azokat a sikereket, amelyek még előttünk állnak. És természetesen a klub vezetőségével is, hisz együtt dolgozunk egy eredményes klub építésén” — nyilatkozta a sikeredző a fehervarvolley.hu-nak.

További sok sikert kívánunk!

Tetszett? oszd meg!