Dupla meccs vasárnap

Női és férfi NB I-es röplabdacsapatunk is Székesfehérváron lép pályára a hét utolsó napján. A dupla fordulónak a Videoton Oktatási Központ ad otthont.

Az immáron Nagy Fanni vezetőedzővel készülő MÁV Előre SC-Bericap vasárnap 15 órától fogadja a CoreComm-Vegyprémi ESC-t a női NB I Liga 10. fordulójában. Az összecsapást megelőzően a házigazda második, a Veszprém hatodik a tabellán. A két fél legutóbb október végén találkozott egymással a bajnokságban, akkor 3-0-ra nyert a MÁV.

2022. február 6., 15:00, Székesfehérvár, VOK
Női röplabda NB I Liga alapszakasz
MÁV Előre SC-Bericap – CoreComm-VESC

A Dávid Zoltán irányította MÁV Előre SC-Foxconn az eredetileg kiírt 19-hez képest egy órával korábban, 18 órától látja vendégül a Dág KSE-t a férfi NB I Liga alapszakaszban. A párharc rangadó lesz a javából, hiszen a vendég alakulat listavezető kilenc mérkőzésen szerzett huszonhat pontjával, míg a MÁV ugyancsak huszonhat ponttal, de tíz bajnokival a háta mögött második a tabellán. A mostani ellenfelek az idény első felében, október közepén már randevúztak egymással: a dági mérkőzés kiélezett csatát, fordulatokat és 3-2-es hazai sikert hozott.

2022. február 6., 18:00, Székesfehérvár, VOK
Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz
MÁV Előre SC-Foxconn – Dág KSE

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

(Fotó: archív)

Tetszett? oszd meg!