Duplameccs az első hazain

Az új idényt egyaránt háromszettes idegenbeli győzelemmel kezdő MÁV ELŐRE SC-Bericap női és a MÁV ELŐRE SC-Foxconn férfi röplabdacsapata is bemutatkozik hazai pályán az NB I Liga 2021/22-es szezonjában. Mindkét gárda október 24-én, vasárnap lesz látható a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban.

15 órától Jurij Melnyicsuk női együttese a Debreceni SZC-Eötvös DSE-t látja vendégül a Videoton Oktatási Központban (8000 Székesfehérvár, Berényi út 101.). A hajdúságiak az idényt egy 3:2-es Kispest SE elleni idegenbeli vereséggel kezdték, míg a fehérváriak 3:0-ra győztek a Budaörsi DSE otthonában.

19 órától a Dávid Zoltán vezette férficsapat az NB I-ben újonc Rákosmente RC-t fogadja. A MÁV ELŐRE SC-Foxconn már túl van egy bajnokin az új szezonban, hiszen Balázs Bálinték a Szolnoki RK otthonában 3:0-ra nyertek, míg a Rákosmente a Fejér megyeiek ellen kezdi meg NB I-es szereplését.

Női röplabda NB I Liga, alapszakasz
10.24., 15.00:
MÁV ELŐRE SC-Bericap – DSZC-Eötvös DSE
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz
10.24., 19.00:
MÁV ELŐRE SC-Foxconn – Rákosmente RC

A mérkőzések védettségi igazolvánnyal, illetve 18 év alatti kiskorú esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyelete mellett látogathatóak!

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!