Egy napon belül kétszer is hazai pályán

Két mérkőzést is lejátszott a Fésüs Röplabda Akadémia az U21-NB II B csoport alapszakaszában vasárnap. Az egyik hazai találkozót sikerrel, a másikat vereséggel zárta a fiú csapat.

3:0-ra verte a KVSRC együttesét a Fésüs Röplabda Akadémia a délelőtt 11 órakor kezdődött mérkőzésen, mely után úgy nyilatkozott Gazsi Péter vezetőedző, hogy határozott, de energiatakarékos játékkal magabiztos győzelmet tudhatott magáénak az U21-NB II B csoportban szereplő együttes.

A nap második összecsapására már a felnőtt mérkőzést követően, este került sor a FINO Kaposvár ellen. A fehérvári játékoskeret nem teljesen egyezett meg a korábbival, mint ahogy a végeredmény sem. Ezúttal 3:2-re a somogyiak nyertek egy olyan párharcban, amelyen kétszettes hátrányból álltak fel a házigazdák.

U21-NB II B csoport, 5. forduló:
FRA – KVSRC 3:0 (17, 18, 22)
Az FRA kerete: Arató K., Szentesi B., Lukács B., Szávai K., Kerék K., Németh M., Hortobágyi V., Kocsis B., Nagy A. Vezetőedző: Gazsi Péter.

U21-NB II B csoport, 13. forduló:
FRA – FINO Kaposvár (-21, -18, 22, 26, -9)
Az FRA kerete: Arató K., Lukács B., Szentesi B., Szőke Z., Kerék K., Takács M., Hortobágyi V., Kocsis B., Nagy A., Tóth A., Pataki B. Vezetőedző: Gazsi Péter.

Tetszett? oszd meg!