Extraligás játékosaink is meglátogatták a táborlakókat

Ismét egy jól sikerült héten van túl röplabdás táborunk. A lovasberényi program ezúttal is teljes létszámmal zajlott, ráadásul a MÁV Előre SC-Foxconn férfi játékosai is meglátogatták a gyerekeket.

Próderné Pálinkó Szilvia és Varga Andrea edzők irányításával vettek részt a röplabdás gyerekek a nyári tábor harmadik heti turnusán. A menetrend túlnyomó részt röplabda foglalkozásokról szólt, de erre a hétre is jutottak kísérő programok: egyrészt a MÁV Előre SC minifutball és ökölvívó szakosztályai bemutatkoztak a résztvevőknek, másrészt pedig egy-egy kirándulás a Haraszt-hegyhez, illetve a lovasberényi tóhoz színesítette a repertoárt.

„Nagyon sokat fejlődtek a gyerekek a hét során. Csütörtökön házibajnokságot tartottunk, ahol elismerő okleveleket is kiosztottunk.” – árulta el Varga Andrea.

A díjazott csapatok:
Akiknek minden összejött: Szerencsemalacok
A legelszántabb csapat: Bátor oroszlánok
A legjobban mezőnyöző csapat: Olajos vízisiklók
A leghangosabb csapat: Rikoltozó papagájok

„Pénteken meglepetésként négy játékos érkezett az Extraligás férfi csapatunkból Kholman Norbert, Kulcsár Adrián, Boa Szabolcs és Takács Milán személyében. Először bemutatót tartottak, majd gyerekekkel kiegészülve négy csapatban megmérkőztek egymással, mely során hatalmas csaták folytak.” – tette hozzá az értékelést Varga Andrea.

Tetszett? oszd meg!