Fejér megyei strandröplabda-bajnokság

A torna elsősorban amatőr játékosoknak szólt. Igyekeztünk kialakítani egy olyan egyenletes mezőnyt, amiben mindenki jó meccseket játszhat a másik csapattal. A szabályok könnyített szabályok voltak, a hivatalos profi kiíráshoz képest. A fordulókra előre lehetett jelentkezni, ahol igyekeztünk több-kevesebb sikerrel kiszűrni a profi játékosokat. Az elfogadott nevezéssel rendelkező csapatokat minden alkalommal a reggeli regisztrációnál elláttuk némi meglepetéssel(póló, ásványvíz, rágó, cider, kedvezmény kuponok stb.). A döntőbe meghívásos alapon lehetett bejutni első két forduló eredményei alapján, ahol a fent felsorolt ajándékok mellett nagyon szép érmekkel , kupákkal wellness kedvezmény kuponokkal, ajándék vacsorával profi röplabda mezekkel kedveskedtünk a sportolóknak. Szerencsére óriási népszerűségre tett szert a Torna sorozat rövid idő alatt. A népszerűség elsősorban a Szponzorok és segítők munkáját dicsérte, hiszen nélkülük soha nem jöhetett volna létre ez a sportesemény.

Nagyban köszönhető A Glória Cipő tulajdonosának és egyben a Kodolányi FRKE vezetőjének Nagy Róbertnek , hogy a rendezvény sorozat létrejöhetett, hiszen segített a szervezésben és a fordulókban kapott rengeteg ajándékot is biztosította és e mellett talált olyan szponzorokat akik segítettek a minimálisan szükséges eszközök beszerzésében.

Természetesen nem kisebb segítséget kaptunk még a Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. és az Agárdi Napsugár Strand részéről Szabó Bélának és Urbán Tamásnak, akik rendelkezésre bocsátották a pályákat és minden alkalommal segítettek megteremteni a játékosok számára a lehető legjobb körülményeket, valamint a szurkolók barátok és családok számára egy olyan környezetet, melyben mindenki kikapcsolódhatott és élvezhette a többi szabadidős szolgáltatást a helyszínen. 

A Napsugár Strandon található fantasztikusan jó hangulatú és finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal valamint kedvezményekkel és szponzori ajándékokkal ellátó Cafe69 bár és étterem is rengeteget segített, az előbb felsoroltakon kívül még a hangosítást is Németh Balázs tulajdonos biztosította teljesen önzetlenül és még este is lehetőségünk volt, hogy a bent maradt energiákat egy esti buli keretén belül is levezethessük. A visszajelzések alapján mindenki nagyon jól érezte magát és már várják a következő évi tornát! Igyekszünk jövő évben minél nagyobb mennyiségben játékot biztosítani remélhetőleg nem csak amatőr hanem profi tornát is tudunk Agárdra hozni.

Mindent összevetve egy nagyon sikeres és jól szervezett sport esemény sorozat volt és a mai világban ritka kiváló és önzetlen emberekkel tudtunk együtt dolgozni együtt sportolni! Köszönöm még egyszer mindenkinek!

Tetszett? oszd meg!