Feladókkal erősítettünk

Két feladó poszton bevethető játékossal erősítette meg keretét a női NB I Ligában érdekelt MÁV Előre Bericap. Ancsin Kitti Újpestről, Sólyom Emese Balatonfüredről érkezett a királyok városába.

Székesfehérvárra igazolt a 27 esztendős, 173 cm magas Ancsin Kitti, aki a legutóbbi szezonban az Újpesti Torna Egylet színeiben játszott az Extraligában. A Magyar Kupa-győztes, magyar bajnoki ezüst- és bronzérmes feladó fiatalabb korában már játszott a MÁV vezetőedzője, Farkas Mihály kezei alatt, sőt bajnoki dobogós helyezést is ünnepelhettek közösen.

Ancsin Kittivel egyetemben újpesti nevelésű, de a járvány miatt félbeszakadt szezonban Balatonfüreden röplabdázott Sólyom Emese is a MÁV játékosa lesz a 2020/2021-es kiírásban. A 19 éves és 175 cm magas feladó balkezes, ami nagy érték lehet hosszú távon is a székesfehérvári csapatban. Sólyom Emese nyert juniorbajnokságot a fővárosi lila-fehérekkel, valamint a szintén új szerzemény Sebestyén Flórával egyetemben korosztályos válogatott is volt.

Farkas Mihály vezetőedző még egy center igazolását tervezi, aki vélhetően idegenlégiós lesz. A részletekről beszámolunk majd honlapunkon.

Tetszett? oszd meg!