Fontos mérkőzés vár női csapatunkra 

Lukasz Przybylak lányai hazai pályán fogadják a Swietelsky-Békéscsabát április 14-én 17 órakor az Extraliga bronzmérkőzés második fordulójában. 

A klubtörténet során először van versenyben a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata bajnoki éremért. Az első összecsapás nem a fehérváriak elképzelése szerint sikerült, hiszen a csabaiak 3-1-es győzelmet arattak hazai környezetben, így előnyből várhatják a vasárnapi találkozót. 

A székesfehérvári hölgyek célja nem változott, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a bronzcsata végén ők állhassanak fel a dobogóra. 

„A következő fordulóban hazai pályán mérkőzünk meg a Békéscsabával, ami egy teljesen másik összecsapás lesz. Az előző találkozóból levontuk a pozitívumokat, és vasárnap már tiszta fejjel lépünk pályára. Külön öröm, hogy már minden játékos edzésben van, ami nagy segítség az egész csapat számára. Nagyon remélem, hogy sokan kilátogatnak a vasárnapi mérkőzésre és szurkolnak nekünk, hiszen együtt bármire képesek vagyunk”

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt.

Női röplabdázóinknak nagy szüksége lesz a biztatásra, ezért kérünk minden kedves szurkolót, hogy látogasson ki a vasárnapi mérkőzésre és szurkoljon a fehérvári hölgyeknek. 

IDE KATTINTVA VÁSÁROLHATSZ JEGYET! 

A  MÁV Előre Foxconn Extraliga bronzmérkőzés második összecsapását a Hunvolley TV élőben közvetíti.  


Női Extraliga bronzmérkőzés, 2. mérkőzés

MÁV Előre Foxconn – Swietelsky-Békéscsaba

2024.04.14. vasárnap 17:00 – Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

Tetszett? oszd meg!