Dupla győzelemmel távozott a Sümeg

Nem sikerült hazai pályán legyőznie a MÁV Előre SC-nek a Sümegi RE együttesét az NB I-es férfi röplabda-bajnokság mai játéknapján. Az első két szett szoros vendégsikert hozott, s hiába nyertük meg a harmadik játékrészt, végül a negyedikben lezárták a mérkőzést a sümegiek.

MÁV Előre SC – Sümegi RE 1-3 (-20, -24, 16, -18)
MÁV: Tóth A., Balogh P., Stefanovics K., Németh Zs., Neukum G., Kiss M. Csere: Nagy Á., Takács M. (liberók), Batári Cs., Náhol G., Damsits L. Vezetőedző: Németh Ödön. 

A junior csapatnak sem sikerült nyernie ezen a napon, igaz, izgalmas mérkőzésen kétszer is vezetett az NB II-es felnőttbajnokság aktuális fordulójában. Érdekesség, hogy ez a két csapat az ősszel is 3-2-t játszott egymással, akkor is a vendégcsapat nyert, és akkor is a hazaiak kerültek kétszer is szettelőnybe. 

MÁV Előre SC-Fésüs RA – Sümegi RE-Dabronc 2-3 (16, -14, 17, -23, -11)
MÁV: Náhol G., Sziládi D., Szőke Z., Batári Cs., Sebők Á., Kerék K. Csere: Nagy Á. (liberó), Nagy Á., Berta B., Oblat R., Huszár A. Edző: Nagy Róbert.

Nagy Róbert edző: „Jobb játékerőt képviseltünk az első szettben, aztán a másodikban a cseréknek is játéklehetőséget biztosítottam. Sajnos így nem jött az elsőhöz hasonló eredmény, a folytatásban pedig hibába került vissza pályára az első sor, a lelkesebben röplabdázó vendégek megérdemelten nyertek.” 

Tetszett? oszd meg!