Győztes debütálás a VOK-ban

Megnyerte idei első hazai bajnokiját a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az immáron a Jáky iskola helyett a Videoton Oktatási Központban szereplő csapat három szettben múlta felül a DSZC-Eötvös DSE-t.

A házigazda szemszögéből kevésbé izgulós bajnoki találkozón végig dominált Jurij Melnyicsuk vezetőedző alakulata. Pontok tekintetében a nyitó etap volt a legsimább: mindössze tizenegy pontot tudtak szerezni a vendégek. A második és harmadik szettben valamivel közelebb állt a DSZC a MÁV-hoz, de a székesfehérvári sikert semmi sem ingatta meg.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 2. forduló:

MÁV Előre-Bericap – DSZC-Eötvös DSE 3:0 (11, 15, 16)

Székesfehérvár, VOK. Vezette: Kiss, Mezőffy.

MÁV: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss, Szilágyi. Csere: Kovács (liberó), Csabai. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

DSZC: Takács D., Ribeiro, Fehér, Béni, Tóth, Berza. Csere: Fehérvári (liberó), Kerek, Dóka, Juhász. Vezetőedző: Szombathy András.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Fegyelmezett, jó játékkal sikerült győznünk a Debrecen ellen. Vannak dolgok, amiket szoknunk kell még, de jól haladunk. Köszönjük a közönségnek a szurkolást és gratulálok a csapatnak!”

A MÁV Előre-Bericap a bajnokságban eddig két mérkőzést játszott és mindkettőt megnyerte, mint ahogy a Magyar Kupa selejtező párharcának első felvonását is behúzta. A vasárnapi program még nem ért véget klubunk számára. Este hét órától a férfiak a Rákosmentével játszanak, ugyancsak a VOK-ban.

Tetszett? oszd meg!