Három szettben múltuk felül a Rákosmentét

A férfi röplabda NB I Liga alapszakaszának negyedik fordulójában a MÁV Előre-Foxconn legyőzte a Rákosmentét, így tovább őrzi veretlenségét. Dávid Zoltán együttese ebben a szezonban másodszor múlta felül a rákosiakat a Videoton Oktatási Központban.

A Rákosmente csapatának déjà vu érzése lehetett a mérkőzés után, hiszen ahogy a második fordulóban, úgy ezúttal is szettgyőzelem nélkül maradtak Székesfehérváron. Az első játszma sikerült a legszorosabbra, de ebben is csak 18 pontot engedélyezett a MÁV Előre-Foxconn a fővárosiaknak. A második etap jóval simábban alakult, ezt 25:10-re nyerték a hazaiak. A harmadik felvonásra kicsit összekapta magát ellenfelünk, ám ez is csak 17 pontra volt elég, így Boa Szabolcsék végül gond nélkül, 3:0-ra nyerték a meccset.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 4. forduló

MÁV ELŐRE SC-Foxconn – Rákosmente 3:0 (18, 10, 17)

Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ. V.: Gyulai, Varga

MÁV Előre-Foxconn: Deliu, Ambrus, Balázs B., Boa, Kholman, Doda. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Kulcsár, Sebestyén, Tóth. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán vezetőedző: Örülök a győzelemnek! A meccskezdést még mindig gyakorolnunk kell, hogy mi jöjjünk ki belőlük jobban. Az eredmény azt tükrözi, hogy sima mérkőzés volt, viszont voltak koncentrációs problémáink, de ezekből sikerült jól kijönnünk.”

Tetszett? oszd meg!