Háromszettes siker a pécsiek ellen

3:0-ra nyert a MÁV Előre-BERICAP a PTE-PEAC ellen, a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II. 8. fordulójában. Ez volt az első sikere a gárdának Csizmadi András irányításával.

Nyolcadik mérkőzésén ötödik győzelmét aratta a fehérvári együttes vasárnap este a Jáky iskola tornacsarnokában. Náhol Gergőék a még nyeretlen PTE-PEAC felett arattak könnyed sikert az első szettben, ami meg is alapozta a játék képét a folytatásra nézve is. Ugyan ekkora különbséggel nem tudott újra nyerni a MÁV, de azért a második játszma 25:19-es és a harmadik 25:21-es behúzásával is magabiztosan győzött.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II., 8. forduló:
MÁV Előre-BERICAP – PTE-PEAC 3:0 (12, 19, 21)
Székesfehérvár, vezette: Nagy, Farkas.
MÁV: Gazsi, Náhol, Neukum, Kholman, Salazar, Salton. Csere: Takács (liberó), Szőke. Edző: Csizmadi András.
PTE: Baji, Takács, Portik, Örkényi, Pordán, Várhalmi. Csere: Kaszás (liberó), Kecskés, Storcz, Dhari, Péter. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.

Csizmadi András: „Gyenge nyitásfogadással, de nagyon jó védekezéssel, igazi csapatként arattunk sikert ma.”

Gyöngyösi Zoltán: ” A gyenge állásainkban nem találtuk a megoldást, itt rendre több pontot csináltak rajtunk. A Fehérvár nagyobb játékerőt képvisel, amikor taktikailag fegyelmezettek voltunk, akkor nagyrészt tudtuk tartani magunkat, de ez sajnos csak helyenként valósult meg. Szombaton a Szeged jön hozzánk, ez egy fontos mérföldkő lehet, ezért mindent el kell követnünk a héten, hogy optimális állapotban lépjünk pályára.”

A játéknap után a MÁV Előre-BERICAP harmadik helyen áll az NB I Liga alapszakasz II. tabelláján.

Tetszett? oszd meg!