Hazai duplameccs szombaton

Női és férfi röplabdacsapatunk is hazai közönség előtt lép pályára az Extraliga szombati játéknapján. Dávid Zoltán együttese délelőtt, Nagy Fanni gárdája este meccsel a 10., illetve 7. fordulóban.

A tabella negyedik helyén álló MÁV Előre SC-Foxconn a sereghajtó KISTEXT ellen játszik a férfi Extraliga tizedik körében, szombat délelőtt.

„Nagyon várjuk a KISTEXT elleni találkozót. Nem a megszokott időben lesz, de addig is próbálunk ugyanebben a délelőtt 11 órai sávban edzeni a csapattal. Fegyelmezetten kell játszanunk, betartva az utasításokat és akkor nem lesz baj” – nyilatkozta Kholman Norbert, a MÁV Előre SC-Foxconn csapatkapitánya.

2022. 12. 13., szombat, 11:00, Videoton Oktatási Központ
Férfi Extraliga alapszakasz, 10. forduló
MÁV Előre SC-Foxconn – KISTEXT JP Auto Mercedes

Élő eredménykövetés ITT.

A női élvonalban a Swietelsky-Békéscsabai RSE látogat a MÁV Előre SC-ST Solarhoz. A szintén szombaton, de este hét órakor kezdődő összecsapást megelőzően a vendégek második, a házigazdák hetedik helyen találhatóak a tabellán.

„A szombati összecsapás lesz számunkra a 2022-es év utolsó mérkőzése. Nagyon várjuk már, főleg, hogy pont az ország egyik legjobb csapata, a Békéscsaba érkezik hozzánk. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálva a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtani, hiszen az ilyen erős ellenfelekkel szemben tudják méginkább megmutatni a fiatalok, hogy mire is képesek igazán” – árulta el Nagy Fanni, a MÁV Előre SC-ST Solar vezetőedzője.

2022. 12. 13., szombat, 19:00, Videoton Oktatási Központ
Női Extraliga alapszakasz, 7. forduló
MÁV Előre SC-ST Solar – Swietelsky Békéscsabai RSE

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!