Hazai pályán vághat vissza a MÁV Előre az Extraliga döntőjében

Pénteken a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban csap össze a címvédő és a tavalyi ezüstérmes a férfi röplabda Extraliga döntőjének második mérkőzésén pénteken.

VÁLTS JEGYET!

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első felvonását a Fino Kaposvár nyerte 3-1 arányban, a MÁV Előre Foxconn azonban most hazai szurkolói előtt vehet revansot. 

Nem kell ecsetelni, milyen fontos mérkőzés ez a klub számára. Az első összecsapás Kaposváron a hazai csapatnak kedvezett, de reményeink szerint kivételes szurkolói táborunk segítségével kiegyenlíthetünk Székesfehérváron. Rengeteget dolgoztak ezért a fiúk, és alig várják, hogy visszavághassanak. Az egyenes kieséses szakaszban magam is megtapasztaltam, milyen fantasztikus hangulatot tud teremteni a székesfehérvári publikum, ezért arra kérek mindenkit, aki teheti, hogy ezúttal is jöjjön el, és álljon a csapat mögé. Szükségünk van rátok!” 

– üzent a szurkolóknak Omar Pelillo, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője. 

A tizenkilencszeres bajnok elleni csatában a fiúknak minden támogatásra szüksége lesz, így szeretettel várjuk szurkolóinkat a pénteken 17 órakor kezdődő találkozóra. 

Ha te is szeretnél részese lenni a bajnoki menetelésnek, válts jegyet online IDE KATTINTVA, vagy a helyszínen a mérkőzés előtt. 

VÁLTS JEGYET!

Megéri majd eljönni, hiszen a MÁV Előre SC külön meglepetéssel is készül a rajongóknak: péntektől egyedi szurkolói termékeket vásárolhattok a röplabda mérkőzések alatt!


Férfi röplabda Extraliga döntő – 2. mérkőzés

2024.04.19. péntek 17:00 – Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Fino Kaposvár

A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Tetszett? oszd meg!