Húsvét után idegenbeli csaták várnak ránk

Női és férfi röplabdacsapatunk is folytatja szereplését az NB I Liga 1-4. helyért zajló rájátszásában. Nagy Fanni alakulata vasárnap helyett ma vendégeskedik Monoron, a Gödöllői RC-nél, míg Dávid Zoltán együttese a MEAFC-Miskolc csarnokába látogat pénteken.

A két fél egyeztetése értelmében a hét utolsó napjáról csütörtökre előrehozták a GRC-MÁV bajnokit a női NB I Ligában. A találkozó 18:30-kor kezdődik a Monor Városi Sportcsarnokban. A feljutásért csatázók egyszer már szembekerültek egymással a rájátszásban: március 20-án háromszettes sikert aratott a MÁV Székesfehérváron. A mai összeccsapás előtt Nagy Fanni vezetőedző gárdája első helyen áll a tabellán tizenegy ponttal, míg a GRC harmadik öt egységgel.

2022. április 21., 18:30, Monor
Női röplabda NB I Liga, rájátszás az 1-4. helyért
Gödöllői RC – MÁV Előre SC-Bericap

A MÁV Előre SC-Foxconn férficsapat annak a MEAFC Miskolcnak lesz vendége péntek este, amely még nem szerzett pontot a rájátszásban, s amely 3-0-ra alulmaradt a mostani szakasz nyitókörében, Székesfehérváron. Dávid Zoltán vezetőedző legénysége a tabella élén áll veretlen mérleggel és tizenegy szerzett ponttal. A MEAFC a már említett nyeretlenségi sorozatnak köszönhetően utolsó nulla ponttal.

2022. április 22., 19:30, Miskolci Egyetemi Körcsarnok
Férfi röplabda NB I Liga, rájátszás az 1-4. helyért
MEAFC-Miskolc – MÁV Előre SC-Foxconn

Amennyiben lesz élő stream a női és/vagy férfi bajnokiról, annak elérhetőségét megosztjuk majd a Fehérvár Volley Facebook-oldalon.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!