Idegenbeli fellépés mindkét nap

Női és férfi NB I-es alakulatunk is vendégségbe utazik a hétvégén. Előbbi a Jászberény, utóbbi a Dág otthonában lép pályára a bajnokságban.

A női éllovas MÁV Előre-BERICAP a sereghajtó Jászberény ellen játszik szombaton 17 órától idegenben. A 2. fordulóból elhalasztott és most pótolt mérkőzés az utolsó előtti lesz a sorban, ami a MÁV idei alapszakaszbeli fellépéseit illeti. Legutóbb novemberben csapott össze a két gárda, akkor 3:0-ra nyertek Ancsin Kittiék Székesfehérváron. Amennyiben lesz élő stream a zárt kapus mérkőzésről, úgy megosztjuk a linket a Fehérvár Volley Facebook-oldalon.

Valamivel több mint egy hét alatt másodjára ütközik meg egymással a negyedik MÁV Előre-BERICAP és a harmadik Dág KSE a férfi NB I Ligában. Ezúttal a 6. fordulóból elhalasztott összecsapást pótolják a felek, a Dág pályaválasztásával. A vasárnap 16 órakor kezdődő zárt kapus bajnokin egy három vagy négyszettes fehérvári győzelelem helycserét eredményezne a tabellán. Amennyiben a házigazdák közvetítik a találkozót élőben, úgy a linket a női meccshez hasonlóan megosztjuk a Fehérvár Volley Facebook-oldalon.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Tetszett? oszd meg!