Interjú Kiss Marcival

Kiss Marcell a szezon közben csatlakozott régi-új igazolásként a székesfehérvári röplabdaklubhoz. A Kodolányiban nevelkedett center és átló dunaújvárosi kitérő után tért vissza a királyok városába, immáron a MÁV Előre együttesébe. A 19 esztendős ifjúsági, serdülő és junior magyar bajnok röplabdázó a közelmúltban nyilatkozott a fehervarvolley.hu-nak.

Minek köszönhető az, hogy újra Székesfehérváron játszol?
Örömmel fogadott a hír, hogy a volt csapatom feljutott az NB I-be, és mivel úgy adódtak a dolgaim, hazaigazoltam!

Milyen volt a Dunaferr-ben töltött időszak?
Az elején szuper érzés volt, hogy egy elsőosztályú együttesben röplabdázhatok. Úgy érzem, évről évre egyre jobban fejlődtem, ami Kelemen Istvánnak köszönhető. Sok sikerrel és élménnyel gazdagodtam Újvárosban.

Sorra nyerted a korosztályos bajnokságokat. Milyen szájízzel emlékszel vissza erre az időszakra?
Nagy örömmel emlékszem vissza az utánpótlás-bajnokságokra, leginkább a döntőkre, amelyekben felbecsülhetetlen élményekben volt részem.

Mennyire sikerült beilleszkedni a MÁV-ba?
Könnyedén ment a beilleszkedés, mert olyan játékosokkal kerültem össze, akiket ismertem már, meg akikkel elkezdtem annak idején röplabdázni Nagy Róbertnél.

Hogy látod, mi az erőssége ennek a csapatnak?
Nagyon jó a csapat összhangja, szerintem ez a legnagyobb erősség. A pályán mindenki megtesz mindent a győzelemért. Meccsről meccsre egyre jobban teljesít a gárda.

Mivel tudod leginkább segíteni a fehérvári alakulatot?
Bízom benne, hogy az NB I-es tapasztalatommal, amit a Dunaferrben szereztem, megfelelően tudok segíteni a csapatnak és a csapattársaimnak.

Mi a célod a MÁV Előrével, milyen eredménnyel lennél elégedett?
Szeretnék minél többet nyújtani a pályán és hozzájárulni ahhoz, hogy a bajnokságban a lehető legjobb helyezést érjük el.

Tetszett? oszd meg!