Játékra fel, akadémisták!

Ha éreztek magatokban kellő energiát, kreativitást, van egy kis szabadidőtök, és örömmel nyernétek egy az NB I-es játékosaink által dedikált pólót, akkor eljött a Ti időtök! Az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia valamennyi röplabdása előtt nyitva áll az ajtó!

És, hogy mi is a feladat? Nos, nyilván tudjátok, hogy közeleg az adventi időszak, a karácsony. Azt szeretnénk, ha megosztanátok velünk, mit jelent számotokra az ünnep és a röplabdázás egy közös, kreatív formába öntve.

Rajzoljatok, fessetek, ragasszatok, fotózzatok, alkossatok akár szabad kézzel, akár digitálisan bármi olyat, ami a karácsony és a röplabda rátok gyakorolt pozitív hatását visszaadja, fotózzátok le és küldjétek el nekünk jó minőségben a media@mavelore.hu e-mail címre, 2021. december 10-ig.

Ezután az alkotásokat meg lehet tekinteni majd a fehervarvolley.hu Facebook-oldalán, a három legizgalmasabbnak ítélt remekmű készítőjét pedig egy-egy névre szóló pólóval ajándékozzuk meg, amit hab a tortán, női és férfi NB I-es felnőtt röplabdázóink is örömmel dedikálnak majd.

Ne habozzatok, alkossatok! Hasznos időtöltést kívánunk hozzá!

Tetszett? oszd meg!