Jól tartottuk magunkat a FINO ellen

Három szettben kikapott a MÁV Előre SC-Foxconn az esélyesebb FINO Kaposvártól a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Előzetesen ugyan az Extraligában szereplő FINO Kaposvár számított a párharc egyértelmű esélyesének, de Dávid Zoltán együttesének hazai pályán sikerült megnehezítenie magasabb osztályú ellenfele dolgát.

Az első játszmát 25:20-ra nyerték a somogyiak, a második felvonásban pedig csak 25:21 arányban bizonyultak jobbnak a vendégek. A harmadik szettben 19 pontot sikerült összehozniuk Boa Szabolcséknak, így a FINO Kaposvár végül 3:0-ra nyerte a meccset, de a fehérvári csapat nem vallott szégyent. 

A negyeddöntő visszavágóját 2022. január 4-én, kedden, 17 órakor játsszák a Kaposvár Arénában. 

Férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntő, 1. mérkőzés:

MÁV Előre SC-Foxconn – FINO Kaposvár 0-3 (-20, -21, -19)

Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, 206 néző. Vezette: Szabó P., Adler.

MÁV: Deliu, Ambrus, Boa, Listanskis, Kholman, Doda. Cserék: Takács, Szentesi (liberók), Balázs, Sebestyén. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán vezetőedző: „Több volt ebben a meccsben, egy szettet el kellett volna hoznunk! Az első szettben jól tartottuk magunkat. Tisztesen helytálltunk egy magasabb osztályban szereplő csapat ellen.

Kaposvár: Hubicska, Ouyachi, Sandoval, Garchet, Bögöly, Milovanovic. Cserék: Bozóki (liberó), Kiss. Vezetőedző: Demeter György.

(Fotó: Fehér Gábor)

Tetszett? oszd meg!