Kaposvári rangadóval zárja az évet női csapatunk

Nehéz mérkőzés elé néz a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraligában az év utolsó napján. Pallag Ágnesék annak a KNRC-nek az otthonában vendégeskednek vasárnap, amely az elmúlt fordulóban hatalmas skalpot gyűjtött be.

Nincs megállás a női elsőosztályú röplabdabajnokságban. A sűrű programnaptárban december 31-ére is jutott mérkőzés a tabella második helyén álló MÁV Előre Foxconnak. Lukasz Przybylak együttese az előző fordulóban magabiztosan győzte le a Szent Benedek RA csapatát, most azonban még komolyabb kihívás vár a fehérvári hölgyekre.

A soron következő ellenfél a Kaposvár, amely az előző 7 mérkőzésén csak a címvédő Vasas Óbudától szenvedett vereséget, az elmúlt héten pedig idegenben, szettveszteség nélkül múlta felül a tavalyi bajnoki ezüstérmes és MEVZA-liga győztes Swietelsky-Békéscsabát. 

A két együttes egyszer már összecsapott idén, az októberi megmérettetésből a MÁV Előre jött ki győztesen, öt rendívül szoros szett után. Most is ngy izgalmak várnak a szurkolókra.

A Kaposvár nagyon veszélyes csapat, sok tapasztalt játékossal. Teljes koncentrációra lesz szükségünk, de a karácsonyi időszakot követő edzéseken azt láttam a lányokon, hogy ezzel nem lesz probléma. Bár továbbra is sok az egészségügyi probléma a csapaton belül, mindent meg fogunk tenni, hogy méltóképpen zárjuk az évet” – nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt.

A mérkőzést vasárnap 15:00-tól az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Női Extraliga 10. forduló

December 31. vasárnap, 15:00 (M4 Sport+)

KNRC – MÁV Előre Foxconn

Tetszett? oszd meg!