Kazincbarcikára látogat férficsapatunk

Rangadóval felérő bajnoki mérkőzésen lép pályára a MÁV Előre SC-Foxconn a GreenPlan-VRCK otthonában szombaton. A férfi röplabda Extraliga 4. fordulója előtt mindkét csapat hat ponttal áll a tabellán.

Dávid Zoltán vezetőedző újonc csapata remek rajtot vett a 2022/2023-as idényben, ugyanis első három bajnokijából kettőt megnyert és az egyetlen vereségét is csupán egy ötszettes derbi eredményezte. Az aktuális játéknap előtt hat ponttal áll a tabella harmadik helyén a MÁV Előre SC-Foxconn, azonban szintén hat pontja van a negyedik Kazincbarcikának, sőt a második Kaposvárnak és az első Pénzügyőrnek is. A barcikai Don Bosco Sportközpontban tehát kiélezett csata várható szombat késő délután, és ha tovább folytatják jó szériájukat Amarildo Deliuék, akkor akár egy újabb győzelem is összejöhet röplabdázóinknak.

„Véleményem szerint nehéz meccs lesz a barcikai. Rutinos játékosokból áll az ellenfél, ettől függetlenül a saját játékunkra kell koncentrálni és a taktikánkat betartani. Mindenki várja az újabb bajnoki összecsapást. Egész héten erre készülünk. Ha mindent úgy csinálunk, ahogy az edzéseken, akkor annak meglesz az eredménye!” – vélekedett az előzetes esélyeket illetően Bibók Balázs, a MÁV Előre SC-Foxconn feladó-átlója.

2022. 10. 22. 17:00, Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
Férfi Extraliga alapszakasz, 4. forduló
GreenPlan-VRCK – MÁV Előre SC-Foxconn
Élő eredménykövetés ITT

Tetszett? oszd meg!