Két győzelem Kaposváron

A házigazda kaposváriakat és a kecskemétieket is legyőzte a Fésüs Röplabda Akadémia a fiú országos gyermek bajnokság (OGYB) soros játéknapján. A somogyi megyeszékhelyen aratott sikerekkel első helyen áll az FRA a csoportban.

A Tatár Mihály U15 Fiú Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában sikerült visszavágni a hazaiaknak az egy körrel korábbi 3:1-es vereségért: ezúttal Horváth Virág székesfehérvári gárdája nyert 3:2-re. A nap másik fehérvári vonatkozású mérkőzése ennél simább volt: a KESI B ellen 3:0-ra nyert az FRA.

Eredmények:
FRA – RÖAK Kaposvár KÉK 3:2 (22, -19, -19, 14, 7)
KESI B – FRA 0:3 (-14, -10, -13)

Az FRA kerete: Héninger P., Takács P., Orosz P., Zámbó B., Sebestyén G., Tepszis Á., Zsoldos P., Tóth G., Székely M. Vezetőedző: Horváth Virág.

Horváth Virág vezetőedző: „A csoport utolsó fordulójában az első hely megszerzése volt a tét. A kaposvári csapattal kiélezett izgalmakban gazdag találkozót játszottunk. A mérkőzést nagyon határozottan kezdtük, jó nyitásokkal, pontos indításokkal és kemény támadásokkal. A második és harmadik szettben elfáradtunk fejben és nehéz volt visszajönni a meccsbe, de a befejezés már egyértelműen nekünk sikerült jobban. A KESI B csapata ellen a pontos és határozott játék volt az elvárás, illetve, hogy játszanak a cserejátékosok is. „

A Fésüs Röplabda Akadémia hat mérkőzés alatt elért öt győzelemmel és egy vereséggel első helyen zárt az OGYB I. osztályának A-4-es csoportjában.

Tetszett? oszd meg!