Kijött a különbség a kupában

Nem bírt esélyesebb ellenfelével a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A FINO Kaposvár ellen 3:0-ra maradtak alul Kholman Norberték.

Ahogy az a tegnapelőtt közzétett Gelencsér Balázzsal készült interjúból is kiderült, tegnap a Magyar Kupában kezdte meg 2021-es szereplését a székesfehérvári férfi röplabdacsapat. A Videoton Oktatási Központban rendezett negyeddöntős párharc első összecsapásának első két szettjében egyaránt 25:16-ra nyertek a vendégek, különösebb megeröltetés nélkül. A harmadik játékrész valamivel szorosabban alakult, de a végeredményt nem befolyásolva ezt a játszmát is a somogyiak hozták 25:22-re. 3:0-s sikerével előnyben tehát a FINO, a visszavágót jövő szerdán tartják Kaposváron.

Férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntő, első mérkőzés:
MÁV Előre-BERICAP – FINO Kaposvár 0:3 (-16, -16, -22)
Székesfehérvár, zárt kapuk. Vezette: Varga, Soltész.
MÁV: Arató 2, Oleksii 15, Náhol 1, Kholman 1, Salazar 15, Kulcsár 1. Csere: Szentesi, Takács (liberók), Stefanovics 1, Szőke, Tóth 1. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.
FINO: Melnikov 4, Makarov 6, Bögöly 6, Horváth 19, Keen 5, Veletsky 2. Csere: Bozóki Bence, Bozóki Bendegúz (liberók), Ouyachi 3, Kiss, Kalmár 3. Vezetőedző: Volochin Ruben.

Fotó: archív

Tetszett? oszd meg!