Kiss Luca megmutatná az ellenfeleknek, mennyire összetartó a csapat

A MÁV Előre SC-ST Solar mezét viseli az új idényben is Kiss Luca. Az ütőjátékos második székesfehérvári szezonját kezdte meg augusztusban.

A juniorbajnoki és diákolimpia ezüstéremmel is büszkélkedő röplabdázó a Dunakanyarnál kezdte pályafutását, majd az Újpestben töltött két szezont, mielőtt a királyok városába igazolt. Nagy Fanni vezetőedző kezei alatt ő is részese volt nemrég egyrészt a felnőttcsapat sikereinek, mely során élen végzett a gárda az NB I. Ligában és feljutott az Extraligába, másrészt az U21-es menetelésnek, az országos döntőbe jutásnak és az ott elért hatodik helyezésnek.

„Hatalmas élmény volt a feljutás, nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült. Személy szerint én elsajátítottam egy olyan posztot, ahol még nem próbáltam ki magam az elmúlt években, úgyhogy úgy érzem, ez színesebbé tette a játékom. Nagyon örültem, hogy idén is számítanak rám, nagy lehetőség az Extraliga és remélem, sikerül élni az egyesület bizalmával és bizonyíthatok. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az Extraligában a helyünk. Szerintem mondhatom a csapat nevében is, hogy mindenki motivált és odateszi magát, hogy sikeres évet zárjunk. Szeretnénk bennmaradni, illetve minden meccsen szeretnénk megmutatni, hogy egy összetartó team vagyunk, akik egymásért és egy közös célért küzdenek minden erejükkel. Egyénileg szeretnék bizonyos játékelemekben fejlődni, illetve erősödni és egy stabilabb játékot elérni.” – nyilatkozta a 21 éves ütő. „Az U21-es csapattal bejutottunk az országos döntőbe, ahol összesen nyolcan voltunk és az adott körülményekhez viszonyítva szépen helyt álltunk, mert igazi csapatként, egymásért küzdöttünk és ez sok motivációt adott a következő idényre.” – tette hozzá Kiss Luca.

További sok sikert kívánunk, Luca!

Tetszett? oszd meg!