Kupagyőzelem a Télapó zsákjából

Tornagyőzelmet ünnepelhetett a Felsővárosi lány gyermek csapata a hétvégén, miután a legjobbnak bizonyult a nyíregyházi Móricz-kupa nemzetközi röplabdatornán.

A székesfehérvári hölgyek szombaton sikeresen végigküzdötték magukat a mezőnyön: előbb a tavalyi nyertes szlovák Mynska Stropkov ellen (2:0), majd a Kecskemét felett (2:0) diadalmaskodtak szettveszteség nélkül. Ezt újabb sikerrel vett párharc követte, méghozzá a hazai környezetben szerepelt Nyíregyházával (Bem iskola) szemben (2:0).

A vasárnapi folytatás sem hozott egyebet, mint sok-sok örömet a fehérvári szurkolóknak. A legjobb négy között újfent 2:0-ás, azaz vesztett játszma nélküli győzelmet aratott Fésűs Irén együttese a vígaszágon továbbjutott Mynska Stropkovval, amivel bejutott a döntőbe. A fináléban ismét nyíregyházi iskola próbálta útját állni a Felsővárosinak: ezúttal a Móricz volt az ellenfél. A Felsővárosi Általános Iskola 2:1-re nyert s zsinórban megszerzett ötödik győzelmével a XXII. Móricz Lány Nemzetközi Röplabda Tornát is megnyerte.

A csapat tagjai: Blázs Eszter, Berkó Vivien, Barna Dorina, Kis Anna, Orosz Bianka, Berkó Liliana, Sötét Panna, Kovács Evelin, Sziládi Viktória, Nagy Anna.
Kiemelkedő teljesítményű játékosok: Kis Anna, Berkó Liliána. Utóbbi játékos a torna All-Star csapatába is bekerült.

A torna legjobb edzőjének Fésűs Irént, a székesfehérváriak szakvezetőjét választották.

Gratulálunk a remek szerepléshez!

Tetszett? oszd meg!